Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nálatok mekkora red flag, ha egy férfi el van hízva, és még sose kellett egy nőnek se?
Ha zsíros, akkor egyértelműen nem kéne akkor sem, ha egy modell mászott épp ki mellőle a takaró alól.
Az pedig, hogy senkinek "nem kellett", pláne megszólaltatja a vészcsengőt.
De tovább megyek, ha 30+ még egy több éves, minimum részben együtt élős kapcsolatra se futotta, csak párhónapos szárnypróbálgatásig jutott, az is erősen gyanús.
Nálam elég nagy lenne. Az első barátom 110 körül volt, tetszett a személyisége, vicces volt, figyelmes. Kb havonta nekiugrott, hogy akkor most konditerem, diéta. Tartotta 2 napig aztán jöttek a kártyapartik a haverokkal, pizzával, sörrel.
Amennyire tudtam mindig igyekeztem támogatni, de aztán meguntam. Plusz én is elkezdtem hízni mellette, mert kirándulni, mozogni nem szeretett, de punnyadni annál inkább.
Soha többet nem kezdtem elhízott pasival.
Nem a kigyúrt állatokra hajtottam, de pl az szempont volt, hogy szeressen biciklizni, túrázni, sportolni valamit, és törekedjen a viszonylag egészséges életmódra.
Azt vártam el, amit én is nyújtani tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!