Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy férfi provokál, beszólogat, finoman aláz?

Figyelt kérdés

Egy 50-es férfiról van szó, úgy tudom még nős. Kezdetben úriember volt velem, igazi gentleman. Hosszasan szemeztünk, elolvadtunk egymás tekintetében. Szerettem volna jobban megismerni de nem adott teret. Nem jelölt vissza fb-on, nem adta meg a számát stb. A flört és az udvarlás csak a munkahelyen volt meg. Az elmúlt időszakban viszont teljesen megváltozott. A korábbi úriember most csipkelődik, beszólogat nekem (pl hogy úgy sem fogok elkelni), eléggé bunkó lett. Arra gondoltam lehet az egója miatt, úgy érzi nyeregben van nálam mert tetszik nekem. Sajnos tényleg tetszett de a viselkedése és a neje miatt elengedtem őt. Az viszont továbbra is érdekelne, hogy mi áll a pálfordulas mögött.

Tippek?

Köszönöm a válaszokat. Szerencsére nem közeli munkatars, el tudom kerülni. Így is pofára estem rendesen, erzékeltette is...

2022. febr. 22. 09:16
 1/7 anonim ***** válasza:
71%
Ez nem gentleman hanem csak manipluatív
2022. febr. 22. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Valószínűleg "tanácsokat kért" és ezt a viselkedést javasolták neki a bunkó ismerősei, "mer ez a menőű", ő meg volt olyan hülye, hogy elhiggye.
2022. febr. 22. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Valószínűleg a flört csak az egoja novelesere volt, de amint te többet akartál rajott hogy olyan gusztustalan vagy hogy simán összejonnel egy nős emberrel.
2022. febr. 22. 09:22
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Ez nem manipuláció, egyszerűen sggfej, jól gondolod, sértve érzi magát, mert nem feküdtél alá a semmire, most pedig rajtad tölti ki a dühét, csalódottságát, megpróbál lealacsonyítani, hogy nem is érsz annyit, hogy bánkódjon miattad, illetve meg is akar bántani, hogy bánd te is, hogy kihagytad, mert csak egy kis senki vagy, aki nem kell senkinek.

A manipulációval rá akarnak venni valamire. Téged csak bántani akar, hogy neki jobb legyen. Nincs esze a manipulációhoz.

Nem az van, hogy nem kellettél neki, nem akart lebukni facebookal és telefonszámmal, de simán megdugott volna a mosdóban a munkahelyeteken. Általában így szokták a szeretőkkel.

2022. febr. 22. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
De működik.. itt a nő és kattog rajta :D
2022. febr. 22. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Eddig is kattogott rajta MAGÁTÓL, kellett neki a facebookja, telefonszáma. Ez nem változott és nem a pasi miatt alakult ki.
2022. febr. 22. 12:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem kértem el a számát, a fb ismeretséget meg normálisnak gondoltam. Azt, hogy van neje nem tőle tudtam meg természetesen.
2022. febr. 22. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!