Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a "férfiak" akik ilyen salsa tanfolyamon meg ilyen helyeken próbálnak meg ismerkedni, kb. teta hímek?
Figyelt kérdés
Ugye van alfa, béta hím, de ezek gondolom ilyen teta, kappa, lambda szinten vannak.
Az ember hobbija az általában a személyiségéből fakad. Minden embernek, legyen az nő vagy férfi. De ha egy férfi az alapján választja meg a hobbiját, hogy "jaj istenem csak tudjak nőkkel ismerkedni", az szerintetek mennyire szánalmas?
Ezek ilyen alsó kategóriás hímek a skálán?
2022. febr. 20. 20:35
11/14 anonim válasza:
#7 valami genderfluid lehet, mert erősen óvakodik a nemek felfedésétől...
12/14 anonim válasza:
Én nem gondolom őket legalsó kategóriásnak ezért. Legalább kipróbálnak vmi újdonságot, és nem otthon wowoznak és nézik a tv-t.
13/14 anonim válasza:
Ismerek ilyet, ő tánctanfolyamon ismerte meg néhány éve a most már feleségét. :))
De neki ez régi hobbi és egyébként amatőr szinten jól is táncol.
Szóval ki lehet röhögni és random görög abc betűkkel dobálózni, de neki van egy jól működő, stabil kapcsolata...
14/14 anonim válasza:
12. vagyok, utána megnéztem a hozzászólásokat... az nyilván más, amit mások megjegyeztek már itt, amikor az illető sunyin dörgölőzik, taperol, nyalogatja a száját tánc közben, nem tudja elfogadni a "nem"-et, 50esen 20éves csajokat hajkurászik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!