Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők szemében a férfi legyen önálló, akkor miért nézik le ismerkedésnél azt a férfit, aki munkásszállón lakik, turkálóból vesz márkás ruhát,mindenből a legolcsóbb élelmiszert veszi hogy tudatosan beossza a pénzét a hó végére is?
20.
Az én bruttóm több, mint 260, csak ugye a nettó az ami igen-igen megcsappanva érkezik meg és vonják le a különbözetet, amire én nem költenék egy Forintot sem, egyedül a TB és a nyugdíjjárulék amit elfogadok, a többi lemegy a lefolyón, értelmetlen dolgokra.
Vidéken ez teljesen átlagosnak számít, egyedül a gyakorikérdések a fővárosi emberek azok akik előadják a "minimum havi 600 nettó" jellegű dolgokat, ami kicsit sem reális.
Pedig igaza van a kérdezőnek, a nők itt a Gyakorin mindig azt nyomják, hogy nekik semmit nem számít a kanijuk pénze.
Pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
"Önállóan ellátja magát.
Ez a nagy női álom, minden társkeresőn."
Ez alap dolog. És nem vagyunk egy szinten.
Már megint a megmondó emberek akik mások gondolatait tolmácsolják, legalábbis azt hiszik.
Mivel nekem van lakásom (nő vagyok) nem kell hogy a másiknak is legyen. Az önálló nekem azt jelenti, hogy tudja és el is végzi a házimunkákat és tud magának ételt csinálni, nem tőlem várja a sültgalambot.
29
Bizonyíték? Csak mert írni bármit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!