Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan visel meg egy negyvenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan visel meg egy negyvenes nőt,ha a kiszemelt férfi nem foglalkozik vele? Nem szólítja meg,nem ír rá,nem keresi a társaságát stb...

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 17:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
40%
Lehet hogy fél lépni!
2022. febr. 17. 13:48
 22/29 anonim ***** válasza:
56%
Egy férfi nem fél lépni! Ez a női magazinok agylövése. Ha pedig valóban félne, akkor kinek kell egy ilyen gyáva ember? Mi lesz, ha a családot kell védeni?
2022. febr. 17. 14:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Aztán miért olyan biztos, hogy nincs neki éppen egy alakuló kapcsolata? Nem szokás hirdetni. Vedd tudomásul, hogy nem kellesz neki.
2022. febr. 17. 19:33
 24/29 anonim ***** válasza:
30%
#22 ha egy férfi félénk, az nagyon szimpi tud lenni. nem jelenti, hogy gyáva :D
2022. febr. 18. 19:50
 25/29 anonim ***** válasza:
24… egy felénk férfire rábíznád magad? Én nem köszönöm. Nem értem mi ebben a vonzó…
2022. febr. 18. 22:08
 26/29 anonim ***** válasza:
54%
De mit jelent a „rábíznád”? Nem olyan helyen élek, ahol napi szinten vadállatok vagy maffiózók jönnek szembe, nekem az a védelmező férfi, aki átnézi az adóbevallásomat, mert egyedül elbszom :D
2022. febr. 18. 23:03
 27/29 anonim ***** válasza:
47%
Ez nem erről szól. Ezek belső programok, melyek egy nőben futnak. A biztonságra való törekvés. Nem csak fizikai védelmet jelent. Egyrészt vannak olyan élet szakaszok, amikor sokkal kiszolgáltatabbak vagyunk (pl. terhesség, kisgyermekes időszak), másrészt a mindennapi életben is vannak olyan szituk, melyekben egy férfi talpraesettsége, belevalósága, problémaorientáltsága nagyon jól jön. Természetesen nőként is sok mindent meg tudok oldani, de vannak olyan helyzetek, melyeket a párom sokkal jobban kezel, mint én. És megmondom őszintén nem szeretnék mindig én küzdeni, harcolni a szerelővel, hogy ne verjen át, a hülye szomszéddal, a lerobbant kocsival, a fizikai erőt igénylő dolgokkal stb. Egyszerűen azért, mert nő vagyok, amellett, hogy teljes munkaidőben dolgozom, a család étkeztetése, gyermekek tanulása, idős családtag ápolása, mindenki érzelmi jólétének biztosítása így is az én dolgom. A párom természetesen segít, de ezekben meg én vagyok a jobb. Én szeretek nő lenni, gondoskodni másikról, és szeretem ha nőként bánnak velem. Egy felénk férfi mellett nekem kéne mindig előre menni, beszélni, küzdeni. Nem szeretnék így élni. De hát nem vagyunk egyformák. Én az erős, férfias jellemhez vonzódom.
2022. febr. 19. 07:47
 28/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm ezt a profi leírást!!!

Hasznos számomra!!!

2022. febr. 28. 21:26
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
#27 remekül leírtad, hogy a klasszikus női szerep még mindig abból áll, hogy a férfi kiválasztja az évente egy-két alkalommal előforduló helyzeteket (szerelővel vitatkozás, dolgok megjavítása), a napi szinten elvégzendő, folyamatos otthoni feladat meg mind magától értetődően a nő dolga, amiben a férfi nagylelkűen "segít", és a nő még boldog is, hogy vele "nőként bánnak". Nekem pont ezért jön be az ezzel ellentétes férfitípus. De hát a te dolgod.
2022. márc. 1. 03:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!