Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
igen, 20-30 éves korban még férfitöbblet van, de idősebb korra szépen kihalnak, és nőtöbblet lesz
kérdés, hogy mire mész vele, ha szerencséd van, és életben maradsz 60-70 évesen, amikor már fel se áll (meg kinek kellenek vénasszonyok XD)
8-as, érdekes, egy másik kérdés alatt egy vélemény:
"Szerintem a nok nem arra lettek kitalalva, hogy egyedul eljek le az eletuket. Oszinten "maganyban" elo not nem is lattam meg ugy soha, mindig vannak valakivel es kb. mindegy hogy ki az legyen abuuziv kapcsolat legyen csak a penzert legyen csak erzelmi stabilitasert legyen a gyerekek miatt, not egyedul hosszu tavon meg nem lattam, max az 50 felettieket.
De fiatal, 20 - 40 eves energiadus not? Nem. Es nem is hiszem hogy az egeszseges lenne egy nonek. Egy nonek szerintem mindig kell valami parkapcsolatszeru akire tamaszkodhatnak valamilyen szinten."
És a tiéd:"válás után a férfiak részéről nagyobb az igény egy új társra, mint a nők részéről. Az elvált, gyerekes nők között egyre többen döntenek úgy, hogy a gyerekeikkel is jól megvannak, nincs feltétlenül szükségük még egy társra is a felnevelésükhöz."
Ha nincs gyerek, az teljesen más kérdés.
Tényleg egyre több nő dönt így. Például azért is, mert most már van esélye eltartani magát. Régen nem volt, és még ráadásul kikerült a közösségből is, nagyon megszólták, ez külön hátrányos helyzet volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!