Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők mi a véleményetek arról ha valaki leszólít az utcán?
Mostanában 2 nagyon aranyos lányt is láttam, de nem akartam zavarni őket. Ha egy számotokra külsőleg helyes srác leszólít az utcán... nem egy bárban, vagy koncerten, valamilyen programon, akkor adnátok neki egy esélyt?
Mivel nem bulizok, kocsmázok sokat, így bővíteném a lehetőségeimet, hogy megismerek valakit.
Ha odajön, és tisztessegesn elmondja, hogy szimpatikusnak talál, és esetleg egy kávézás keretében szeretne megismerni, akkor rendben. (Szigorúan NEM alkoholosat.)
Ez okés. Vagy megköszönöm és elfogadom, vagy megköszönöm és elutasítom.
Ha elkezdesz az utca másik feléről kiabálni, vagy odajösz, hogy "de szép vagy", "Mi a neved?" "ismerkedjünk meg!", az fura.
Ha meg füttyögsz, akkor vagy figyelembe se veszlek, vagy ha odajössz pofon és futás.
Sok sikert.
Holnap számolj be hogy sikerült? 🙂
Nekem az a véleményem, hogy a pasik 90%-a még kezdeményezni sem mer, nem hogy leszólítani. A maradék 10%, aki le is szólít, meg a Facebookon is ráír a nőkre, a legalja szokott lenni: a legrondább, legtanulatlanabb, kopasz, pocakos, fogatlan, legsuttyóbb népség, szóval csak maradjon a hozzáillő alkesz csöves nőknél, ha lehet.
Ha te nem ilyen vagy, és mégis mersz kezdeményezni, akkor te vagy a világ 8. csodája.
Ha normális stílusban jön oda valaki, akkor a forgatókönyv a következő lehet: megilletődök, hogy valakinek feltűntem, lányos zavaromban megköszönöm, és szimpátia alapján vagy elfogadom, vagy próbálva nem megbántani az illetőt, elutasítom.
Majd végkifejlettől függetlenül hazajövök, valószínűleg beszámolok itthon a dologról, mosolygunk rajta egyet és megy tovább az élet :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!