Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha küldök képet, megmondjátok, hogy szerintetek mennyi pénzt keresek?
Szerintem nem fognak releváns választ adni az itteni nők.
Javaslom erre a kérdésre a Photofeeler webalkalmazást. Ott van olyan faktor is, hogy "smart", az nagyjából azt jelenti, hogy mennyi pénzt néznek ki belőled a nők a fotód alapján.
Spoiler viszont, hogy ha külsőre vonzó vagy ("attractive" számod magas), akkor automatikusan okosabbnak, ügyesebbnek is gondolnak a nők. Tehát igazából minden a vonzerőn múlik. Ha külsőleg rendben vagy, akkor a fizetésed is megfelelő lesz.
Ezért van az, hogy sokszor jól kereső de proli munkát végző, melós ruhában dolgozó vállalkozókat is prolinak és csórónak tartanak a nők. Míg ha megnyerő külsejű diplomás de csóró akkor a kevesebb fizetés is többnek tűnik.
A nők szemében ez is relatív.
3: Ennek pedig semmi értelme. Mondjuk a kérdésnek sem :D De bárki nézhet ki bárhogy: Meki sorban ácsorgó farmeres tornacipős idős tata:
Nem gondolná senki, hogy milliárdosnak néz ki, pedig amúgy ő Bill Gates :D
6# Bmeg és tényleg ő az! :D LOL!
Nekem küldött képet a kérdező. Ha nem bánod, leírom ide a tétet:
szerintem nettó egy misi megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!