Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnik úgy, hogy a legtöbb pasinak a mű dolgokat viselő lányok jönnek be (pl műszempilla vagy műköröm)?
Hát aki nekem tetszik, pont leszarom a fizetését és nem is kimondottan jóképű és edzett... Vékony srác és semmi izomzata és nekem mégis tetszett... Külsőre ő is átlagos
Pont ez az hogy olyan nagy elvárásai vannak mindenkinek, de mire fel...
14
Tehát ha esetleg te nem tetszel valakinek, annak már nagy elvárásai vannak és mégis mire fel vannak nagy elvárásai? Ez a te logikád?
Szóval mivel vékony, nem is kimondottan jó pasi és nem is edzett, azt meri mondani, hogy nem kellesz neki, akkor ő rögtön egy nagyképű akinek hatalmas elvárásai vannak? Miért, mi vagy te, te vagy az elvárások fokmérője? Akinek nem kellesz annak magasak az elvárásai, akinek meg kellesz annak megfelelőek? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
Igen mert tudom milyenek jönnek be neki
Olyanok akik rá se néznének a kocsija meg a pénze nélkül
Mert támadsz és meg akarsz bántani, pedig nem is ismersz se engem se a srácot, semmit se tudsz semmiről
Meg aki írta hogy le kéne adnom a felesleget ő is pont ugyanúgy frusztrált és ugyanúgy fogalma sincs ki vagyok
Nem neked akarta írni a kérdező, csak egy kicsit be van lassulva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!