Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők nektek jobb lenne ha nem futnának utánatok a férfiak?
Figyelt kérdés
#Nők kiszolgálása
2022. febr. 9. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
28 szavazat
2/25 anonim válasza:
Utánam csak lassan, kimérten sétáljanak.
3/25 anonim válasza:
Utánam csak egynek kéne futnia, aki más után fut. A többiek meg fussanak az után, aki után akarnak, csak engem hagyjanak békén.
4/25 A kérdező kommentje:
1. Így jár aki ronda. Én most csak a szépeket kérdeztem.
2022. febr. 9. 16:07
6/25 anonim válasza:
Én utanam se futnak,miota elmultam annyi sajnos. Levegonek neznek vagy mintha lepras lennek, ugy kerulik meg a tekintetem is,neheogymá mg azt képzeljem, hogy tetszek nekik... :(
Pedig ugyanolyan jol nezek ki,sot. Huszeves koromban husz kiloval tobb voltam, mint most.
Kiveve,ha mgassarkuban vagyok. De most meg a terdem tonkrement, nem hordhatok tusarkut. Nem amiatt ment tonkre, ritkan volt rajtam tusarku.
7/25 A kérdező kommentje:
6. Hát a férfiak nagy része aki nem születik jóképűnek egész életében így él. De ha ráérek majd sajnállak.
2022. febr. 9. 16:23
8/25 anonim válasza:
6-os vagyok.😊
En most total bele vagyok zugva egy pasiba, aki nem a szokasos szepfiu...
Meg vagyok erte zavarodva.
Barcsak o futna utanam, minden este azert imadkozom lefekveskor...
9/25 anonim válasza:
Ha neked rossz, legyen másnak is. Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!