Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még lehet remény?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó az ismerkedésben. Mindig úgy voltam ezzel hogy legkésőbb 25 éves koromig lesz barátnőm, eddig ez a kor távolinak tűnt. Most viszont 1 hónap múlva töltöm a 25 öt és még mindig nem volt. Teljesen feladtam és napok óta magam alatt vagyok. Annyira bíztam abba hogy ennyi idős koromra lesz majd barátnőm. Meg igazából már a 25 is késő az első kapcsolatra ez egy maximum időnek tűztem ki, de nem lett belőle semmi:(

25 felett még lehet esélyem?

2022. febr. 6. 21:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Nekem van egy barátom, akinek 28 évesen lett barátnője. A csaj akkor volt 30, pszichológus, vékony magas szőke, szép lány, nagyon kedves, értelmes.

Ez csak egy példa, miért ne lehetne esélyed? Van valami hátráltató tényeződ? Mit követtél el eddig, hogy legyen valakid, azon kívül, hogy vártad az idő múlását?

2022. febr. 6. 21:44
 2/11 anonim ***** válasza:
45%
Add fel!
2022. febr. 6. 21:56
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Ilyenkor szokás feladni egy férfinak. Ha eddig nem jött össze, ezután sem fog.

Másoktól is ezt hallottam, kb. 25 éves kor körül látja be az ember hogy nagy a baj, és ez nem lesz megoldva soha. Akkor meg már régen késő.

2022. febr. 6. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:

Add fel... nincs esély. Ha eddig egyetlen lány sem akart tőled semmit, akkor ezután sem fog. Egyre idősödsz és ez által a külsőd csak romlani fog. Az hazugság, hogy a férfiak úgy lesznek egyre sármosabbak, ahogy öregszenek. Sajnos ez van. Esetleg próbálj meg a külsődön drasztikusan javítani, ha tudsz.

Ajánlom figyelmedbe ezt a csatornát:

https://www.youtube.com/c/WheatWaffles

2022. febr. 7. 11:50
 5/11 anonim ***** válasza:

Úristen, 25 felett feladni? Még vagytok hibbanva? Kérdező, sose késő!

N

2022. febr. 7. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
*Meg
2022. febr. 7. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
25 évesen még fiatal vagy. Majd 40-50 körül ráér ezen agyalni
2022. febr. 7. 15:07
 8/11 anonim ***** válasza:

"Majd 40-50 körül ráér ezen agyalni"

Ja, szenvedjen végig egy egész életet ezzel küszködve. Ugye?

Most, pont a legjobbkor eszmélt rá a kérdező a problémára, és nem akkor amikor már jóformán megöregedett.

2022. febr. 7. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
8# Ja nem, dehogyis. Miért jó, az ha valaki szenved?
2022. febr. 7. 16:06
 10/11 anonim ***** válasza:

9#

Ez az, és te ezt támogatod

2022. febr. 7. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!