Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy màr a nàlam elönytelenebb külsejü, butàbb, szemtelenebb nöket is feleségül vették csak engem nem?
Most komolyan hol van a hiba? Nem célom megszòlni màsokat csak tényként írtam le, énis vagyok olyan mint ök,söt....
Nagyon el vagyok keseredve.
34 éves vagyok.
Építö jellegü ötletet, tanàcsot szívesen fogadok de kérlek ne bàntsatok ígyis minden éjszaka sírok.
Attól hogy valaki ronda, még lehet kedves, jó az ágyban, jó kommunikáló, vicces, stb.
Attól hogy buta, még lehet szép, jóságos, egy csomó jó tulajdonsága lehet.
És így tovább az összes többi.
Még annyit hozzáfűzök, hogy talán nem is baj hogy így alakul az életed, mert így megtalálhatod azt, akivel igazán összeilletek.
Mikor engem kidobtak egy hisztis ocsmány prostiért, elég durván éltem meg, de már örülök hogy így történt, mert egyrészt, azzal az emberrel csak szenvedtem volna, másrészt pedig eljöttem abból a közegből (országból) és találkoztam a férjemmel, akinél jobb emberrel sosem találkoztam még.
A 16-osnak teljesen igaza van. Felesleges ide kiírni ilyen kérdést, mert csak ekézni fognak, hogy biztosan ocsmány vagy.
Valószínű semmi baj nincs veled, csak eddig nem találkoztál olyannal, akivel összeillettetek volna. A legtöbb hozzászóló itt a gyakorin ezt el se tudja képzelni, mert a kétbites emberek bárkivel összejönnek válogatás nélkül.
34 évesen korban nem fér bele a gyerek? :D
Pl. ezért sem kellesz egyeseknek.
Oké,tegyük fel hogy csinosabb vagy sokkal mint az a nő akit elvettek.
Namármost annak a férjévek együtt is lennél?Mert gondolom az a férfi sem egy adonisz.
29-es!
De szeretem ezt, mikor egy Magyar nő elkezdi fikázni a Magyar férfiakat!:)
Ennél már csak az a viccesebb, mikor valaki ideírja, hogy ide csak lúzer, vesztesek járnak, miközben ő maga is itt van!:)
Egyébként tudjuk jól, hogy mit jelent egy "normális Magyar nőnek" az, hogy "értelmes, külföldi pasi". Annyit, hogy több pénze van mint a Magyar pasinak!
De kedves 29-es, neked ilyen nem lesz! Javaslom, hogy inkább szerezz be 1-2 macskát magadnak! Az való neked!
És a kérdezőnek is ugyanezt ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!