Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Uraim , van aki nem szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim , van aki nem szeretne megismerkedni olyan nővel , aki valaha is már le feküdt más férfivel ?

Figyelt kérdés
Akit ez esetleg annyira zavarna , hogy szóba sem jöhetne egy ilyen nő az életében ?

2022. febr. 6. 00:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az első barátom volt ilyen. Amikor mi összejöttünk, ő 19 volt, én 16, mindketten szüzek voltunk. Én már randiztam, csókolóztam másokkal, ő még ennyit se és már ez is zavarta őt. Le is ri.bancozott, amikor kiderült. Mert a kapcsolatunk elején olyan nyíltan nem beszéltünk tapasztalatokról, én tudtam, hogy ő semmit nem csinált, ő annyit tudott, hogy már csókolóztam, de valamiért azt hitte, csak egyetlen egy fiúval, pedig 4 fiúval is ő előtte. Egyszer azt is mondta, hogy örül, hogy nem vagyunk egyidősek, mert ma már az a "standard", hogy meg vannak a nők b.aszva 19 évesen. Lol, nehogy már ez baj legyen :D Érdekes az is, hogy engem "megfektetett" 16 évesen, de elítéli azokat, akik ennyi idősen szexeltek már életük során :D 21 éves volt, amikor szakítottunk és még egy ideig sírt nekem, hogy sosem talál megfelelő lányt, mert ő biztos nem éli túl, ha a következő barátnője már nem szűz, mert akkor a lány biztos azon kattog szex közben, hogy az előzőnek nagyobb volt és jobb volt az alakja. Na de ennek már 9 éve, fogalmam sincs, hogy azóta leadta-e az igényeit, mert ha nem, akkor tuti nincsen nője.

Akik csak szűz lánnyal állnak szóba, az azért van, mert annyira durván önbizalom hiányosak, hogy inkább olyat keresnek, akinek nincs viszonyítási alapja, hiszen majd a lány nem fogja tudni, hogy ez a pénisz túl kicsi, vagy ez a teljesítmény az ágyban egy nagy nulla :D (igen, az exemnek kicsi volt és béna is volt az ágyban még másfél évvel az első szexünk után is)

2022. febr. 8. 13:35
 12/14 A kérdező kommentje:

11: Nagyon őszinte véleményt írtál és egyben köszönöm is , hogy megosztottad a tapasztalataidat és a véleményeidet ebben a témában .

Valamint sajnálom , hogy pont egy ilyen jellemű s felfogású pasival hozott össze az élet , bizonyára nem volt egyszerű vele az életed .

Remélem ma már megtaláltad azt a férfit , akivel egy boldog párt alkothattok .

2022. febr. 8. 19:59
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
De aranyos vagy, köszi :) Igen, már megtaláltam :) Meg az említett exem után is volt még szűz barátom, akit nem zavart, hogy én már szexeltem :)
2022. febr. 9. 08:26
 14/14 A kérdező kommentje:

13 : Nagyon helyes .

Hosszútávon kívánok sok sikert a kapcsolatodhoz .

2022. febr. 9. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!