Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző, hogy egy férfi 30 éves koráig nem képes párkapcsolatot létesíteni?
Tudjátok ti mennyi ember van a világon? Én és a barátnőim teljesen ellentétes férfitípusra buktunk mindig.
Vannak, akik vonzónak találnak számomra ellenszenves embereket is. Nem "nők" van, aki így gondolkozik, az már magasabbra szintre emelte a nemünket, akikhez ő nem ér fel, mert "mi" egységesen, minden nő, nem érezhet vonzalmas iránta...
Pszichológust váltani kell, ha nincs fél év alatt változás, heti-kétheti találkozások esetén.
Nem általánosítok. Sérült embereknek is van párja, és nem azért, mert az ő kisugárzásuk annyival jobb, mint a tiéd. Mind más emberek vagytok/vagyunk, mindenkinek más vonzó. El kell hinned, hogy te is lehetsz vonzó, de ehhez az is kell, hogy tudd, MINDENKI vonzó valakinek. Tehát nem csak a 19 éves 50kilós diáklány hosszú szőke hajjal, Bs mellekkel, mert ez nem igazi vonzódás, hanem csak tetszik a külseje, esztétikusnak találod, szép, szimmetrikus. A mozgásod, beszéded, illatod, szóhasználatod, öltözködésed, arcvonásaid, mind mind számítanak mindenkinél, nálad is, náluk is. Ha észre tudod venni ki milyen karakter, ki miben értékes(te is) akkor fogsz sikeret elérni. Tudod szokták mondani, hogy "add lentebb", de ez igazából marhaság, mert attól, hogy nem csak olyat akarsz megismerni, aki külsőre megfelel a mai szépségideálnak, nem adod lentebb! Egyszerűen nyitsz mindenki felé. Beszélsz vele, max nem szimpatikus és ott hagyod. Nem a szőke vékony 19 éves lesz szimpatikus, mert úgy néz ki, ahogy gondolod, hogy ki kell néznie egy sikeres ember barátnőjének és a mai világban az érték, ha egy ilyen lány összeáll veled..
Persze összejöhet, hogy pont ő lesz szimpatikusabb, de nem tudhatod. Szép nőként én többfajta, barátnőim által csúnyának és ellenszenvesnek tartott férfit is találtam vonzónak, és én sem rajongok az ő exeikért/párjaikért, se külsőre, se belsőre. Nincs "nők".. olyan emberek, mint te is. Mindenkinek más ízlése van, mást tart vonzónak, ahogy nálatok is, csak fel kell fedezni magatokban, venni kell a bátorságot, hogy bevalljátok.. "attól hogy nem 50 kilós 20 éves a barátnőm, még a legjobb nő NEKEM."
Attól, hogy nincs diplomája, hogy nem tud nokedlit szaggatni, hogy nem sportol heti háromszor, hogy van gyereke, hogy 70 kiló, hogy kisboltban dolgozik és nem orvos, hogy vegán, hogy nem öltözik "nőiesen".. stb.. ezeket mind el kell engedni, mindent, ami divatos, és magadra figyelni, hogy neked mi fontos, és hogyha fontos, az az ember tényleg olyan szimpatikus-e, mint gondoltad, hogy lennie kell..
hjajj:) ez amúgy mind mind szorongás.
#11: Optimizmusodban tévedsz. Én hiába váltottam pszichológusokat. Összesen vagy 10 pszichológushoz jártam vagy másfél évtizedig. Ezenkívül szorongásoldókat és antidepresszánsokat is szedtem. S a három és fél éves internetes társkeresőzésem eredménye abszolút nulla. Még egy rövid kapcsolatom sem alakult ki, pedig kb. 1000 nőnek írtam személyre szóló, kezdeményező levelet. A rekordom 4 találkozás volt egy nővel; a többiek, akikkel egyáltalán eljutottam az első randiig, szinte mind elutasítottak egyetlen találkozás után. Pedig nem vagyok sem fogatlan, sem alkoholista, sem bunkó, sem dagi, sem lepukkadt. Művelt, diplomás, jól öltözött, kulturált ember vagyok, akivel jól el lehet beszélgetni értelmes dolgokról. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a nők nem találnak vonzónak. Melankolikus, érzékeny széplélek személyiségem van, s ezt a nők egyszerűen egy társjelöltben nem kedvelik. Akkor is, ha nem beszélünk lelki dolgokról, a nők megérzik a hetedik érzékükkel, hogy a lelkem sebzett, és hogy kevés az életigenlés, pozitív kisugárzás bennem. Én pedig nem vagyok elég jó színész ahhoz, hogy ezt takargatni tudjam. Nem tudom eljátszani az erős férfit.
Persze meggyanúsíthatsz azzal, hogy talán túl válogatós voltam a társkeresésben. S valóban volt három nő abból az ezerből, akinek én mondtam nemet. De az az igazság, hogy ha egy nő egyáltalán nem szimpatikus a számomra, azzal nem tudok mit kezdeni. Nincs erkölcsi jogom valaki más idejét vesztegetni, vagy szimpátiát hazudni, csak azért, hogy legyen valakim.
“Még egy rövid kapcsolatom sem alakult ki, pedig kb. 1000 nőnek írtam személyre szóló, kezdeményező levelet.”
Édesmézes személyesen?
Az elmúlt 20 évben folyamatosan nőtt ezen férfiak aránya. Utoljára olyan 30% körüli arányt olvastam.
Én is már rég lemondtam róla, sajnos a vágyakat azonban nem lehet (még?) irányítani. Így halálomig gyötörni fog.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!