Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni ha egyáltalán lehetséges e hogy van e valakinek gyereke? Akár a pasinak akivel ismerkedés alatt állok? Van rá valamilyen módszer? Félek hogy átver akivel ismerkedek!
Szóval, van e valamilyen legális módszer arra, hogy esetleg kiderítsem van e gyereke annak akivel épp "ismerkedő" szakaszban vagyok?
Nőkre is érdekelne a volt barátnője nevét tudom esetleg.
Gondolok itt olyanokra mint például azt hiszem a keresztelőnél a neveket vezetik a neten publikusak, de ha nincs megkeresztelve?!
Vagy elmész hozzá - és megnézed, hogy van-e gyereke.
Ha meg nem ő neveli, akkor az miben zavar téged ? :D
Szigorúan a kérdésedre válaszolva: Nem, nincs.
Ugyanakkor: Neked komoly bizalmi problémáid vannak. Elhiszem, hogy belefutottál olyanba, aki hazudott neked erről, de ezért nem büntetheted zsigeri bizalmatlansággal az összes jelentkezőt. Te se csípnéd, ha kiderülne, hogy a frissen megismert pasi nyomozgatna utánad, ellenőrizné minden egyes állításodat.
Kérdező, van egy egyszerű és kézenfekvő módja annak, hogy 99,9%-os biztonsággal megtudd ezt.
Költözz vele össze! Ha egy-két hónapon át nem hoz láthatásra gyereket, vagy nem megy el hozzá, akkor gyakorlatilag biztosra veheted, hogy nincs gyereke.
Tök egyszerű. Beeteted.
"Józsi tök szimpatikus vagy, de be kell vallanom vmt. Eddig még nem mondtam, de van egy gyerekem és igazából én olyan pasira vágyom, akinek szintén van gyereke, mert az legalabb erti a helyzetet."
Józsi ekkor bevallja a gyereket. Ha nincs neki, akkor lepattinthat, illetve akkkor is ha neki van, de gyerektelen not akar.
ma 20:39
Én nem akarok neki hazudni.
Ha tényleg nincs gyereke mit mondok szórakozásból találtam ki vagy mi?
♥️ Bérelj fel egy magánnyomozót.
♥️ Az seperc alatt megfogja tudni, az ilyen nem feladat számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!