Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kérdezi egy csinos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kérdezi egy csinos haver csaj, hogy elhívnám-e a csinos barátnöjét randira?

Figyelt kérdés

Én egy visszataszítóan ronda 30 éves férfi vagyok. Sose volt még barátnöm. 18 éves koromig azt hittem kicsit átlag alatti vagyok de megtudtam az igazat. Tetszett egy lány anonim udvaroltam neki, bókokat küldtem, virágot (nem sokszor!) majd kiderült, hogy én vagyok az. A csaj elhívott egy üres osztályterembe, gondoltam hogy finoman visszautasít majd. Ehhez képest a teremben várt 6 lány és nekem estek. Nézzek tükörbe, hányinger vagyok, legyek inkább öngyilkos ezzel a fejjel, meg ilyesmiket mondtak nekem. Akkor döbbentem rá hogyan is nézek ki. Bár sokat adok magamra, márkás szép ruháim vannak, sokat sportolok, de már nem hiszem, hogy valaha összejöhet egy randi. Sokat próbálkoztam. Kedves, okos csajokat hívtam el, miután kicsit megismertük egymást. Sose cicababákat hívtam el, hanem aki szimpatikus volt. Volt nagyon túlsúlyos lány is, de nagyon jófej volt, szivesen jártam volna vele. De inkább barátként nézett rám mint a többiek is. Úgy az 50. próbálkozás után feladtam. Még pszichológushoz is jártam, hogy fel tudjam dolgozni a tényt, hogy egyedül élem le az életemet pár nélkül. Mostanra elfogadtam a dolgot. Egyébként a csaj barátaim is szoktak szégyellni engem, volt aki annyira túltolta, hogy véget vetettem a kapcsolatnak. Elhagyta a férje és a felújítás közepén maradt 2 gyerekkel. Én megígértem hogy segítek a festésben. Elmentünk anyagot venni a Praktikerbe, majd akivel találkozott ott ismeröseivel, utánuk kellett menni magyarázkodni, hogy én csak egy haver vagyok és tulajdonképpen inkább melósféle, nem a pasija.

Ez a csaj aki most megkeresett, gyerekkori barátom. Az apja verte régen, mindig nálam sírta ki magát, sokat segítettem neki lelkileg. Nemrég 10 év után találkoztunk, egy nagyon csinos barátnöjével volt, 28 éves. Tegnap este írt, hogy szó szerint “Nem akarod elhívni a Zitát (nevet megváltoztattam) egy randira?” Azóta se válaszoltam, nem tudom mit lehet erre válaszolni. Minek járassam le magam? Ez a Zita nagyon csinos (!), jófej és okos is. Minek jönne el velem? Már túl öreg vagyok a szokásos “ne haragudj, nincs kémia, legyünk barátok” szöveghez. Miért tette fel ezt a kérdést a barát csaj? Mit akart ezzel? Vissza fogok írni, hogy nem, nem akarom elhívni, minek? Miért akar hülyét csinálni belölem amikor annyit segítettem neki?

2022. jan. 28. 14:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
Szép kitalált történet.
2022. jan. 28. 14:29
 2/17 anonim ***** válasza:
55%

Akkor hivd randira a Zitat azt kesz :)

Majd meselj, mi volt.

37F incel

2022. jan. 28. 14:29
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Basszus haver ne tökölj, fogadj szót és hívd el! Mi veszteni valód van?
2022. jan. 28. 14:42
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem kell mindig tudni mi miért történik, csak cselekedj!
2022. jan. 28. 14:43
 5/17 anonim ***** válasza:
Na baszki mint ha magam látnám ebben a történetben, csak nekem lány barátaim sincsenek!
2022. jan. 28. 14:56
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Valószínűleg mégiscsak tetszel a barátnőnek. Legalább is én csak akkor mondanék ilyet egy fiú barátomnak ha biztosan tudom h a lanybatatomnak tetszik a fiú, de nyilván hülyén nézne ki ha a csaj hívna el, ezer a barátnődet kérte meg h kérdezze meg nálad. 30N
2022. jan. 28. 15:24
 7/17 anonim ***** válasza:
54%
Túltoltad a sztorit az osztálytermes résznél. Majd legközelebb.
2022. jan. 28. 16:29
 8/17 anonim ***** válasza:
34%

"A csaj elhívott egy üres osztályterembe, gondoltam hogy finoman visszautasít majd. Ehhez képest a teremben várt 6 lány és nekem estek. Nézzek tükörbe, hányinger vagyok, legyek inkább öngyilkos ezzel a fejjel, meg ilyesmiket mondtak nekem."

Egy viszonylag ronda incel vagyok, de ezt olvasva én is elbizonytalanodtam.

Hááát, nem is tudom mennyire reális, hogy majd csajok kollektív kivégzőhadjáratot indítanak ellened mert udvarolni mertél az egyiküknek. Ha csak ennyi a sztori nem hihető, a csajok jobban fosnak egy férfitől minthogy így betámadják, az ő egójuk is elég sérülékeny, és ebben a helyzetben még a fizikai fenyegetés sincs kizárva, mint reakció, aminek kockázatát a nők nem szokták vállalni. Talán akkor reális ha durvábban zaklattad a csajt, és már volt oka félni tőled, mert erre a színjátékra nem volt így oka. Lehetsz ronda, és utasíthat vissza emiatt mindenki, viszont attól tököd még lehet hogy megvédd a becsületedet na. A nőknek meg eszük hogy ne piszkalják az oroszlán bajszát. Csak ha az oroszlán egy kiscica azt megérezhetik.

2022. jan. 28. 16:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Sajnálom, hogy nem hiszitek el az igazságot. Pedig így történt. 2 csaj barátnöje volt, 3 meg olyan akik a fejükbe vették, hogy én furcsán nézek rájuk, szerelmes vagyok beléjük, stb. Nem vagyok agresszív típus, nem tettem semmit. Hatan voltak, nem volt félnivalójuk. Elsírtam magam, elfutottam.

Vicces hogy egyesek olyan privát üzeneteket írnak, hogy nekem ezért a kérdésért pénzt fizet valaki. Ha valaki tudja hol lehet jelentkezni ilyen állásra, keressen meg mert jól jönne pötyögésért egy kis pénz.

Ja, a sztori vége: ráírtam a csajra, megnézte, de nem válaszolt. 1 órája jött az üzenet, hogy ez most nagyon meglepte és ne haragudjak de ö most nem akar senkivel randizni. Magyarul csak velem nem, ha jönne egy helyes pasi, biztos nem zavarná el. Nem értem mire volt ez jó a haver csaj részéröl. Kérdezni akartam de ki van kapcsolva. Ha jelentkezik, kiírom majd, hátha tanul belöle valaki.

2022. jan. 28. 21:00
 10/17 anonim ***** válasza:
40%

"Nem kell mindig tudni mi miért történik, csak cselekedj!"

Mint egy ösztönvezérelt állat? :D

Jó, a kérdést nem olvastam el. Kizárólag TDP kommentjeit olvasgatom el alkalomadtán.

2022. jan. 29. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!