Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban igaz, hogy egy 40 év feletti nőnek már kb. egy 60 éves alkoholistával is meg kell elégedniük sok esetben?
Ugye körülbelül az van, hogy 40 évesen van a fordulópont a nő/férfi értéke és kelendősége között. 40 év fölött már a férfiak kerülnek nyerőbb helyzetbe, előtte hátrányban vannak. Abban a korban a férfiak fele kb. kidobja a vele egykorú, idősödő sárkányát, és lecserélő őt egy fiatal bigére.
Most mondhatnánk felszínesen, hogy "de csak a gazdag és/vagy jóképű férfiak tehetik ezt meg", de ez nem igaz. Ismerek én teljesen átlagos külsejű, echte fizikai (gyári) melóst aki 41 évesen 19 éves nőre cserélte le a családját. A gyerekeket is otthagyta a régi nőnek meg stb. tehát klasszikus proli eset.
Éppen ezért a 40 feletti nők, főleg ha kölyök/kölykök is vannak a képben, iszonyúan meg kell alkudniuk a társkeresésben, főleg ha kidobta/lecserélte a férjük. Nyilván talál néhány kanos ronda tini kisfiút facebook csoportban aki hajlandó lenne megkefélni, de gondolom ez nem sok nő álma, még abban a korban sem.
Ha komoly társat / élettársat akarnak újra, valóban nagyon erős kompromisszumot kell kötniük, akár egy sokkal idősebb lepusztult férfi személyében?
A kor ugyanúgy előny egy nőnél is, ha értelmesen kihasználta azt az időt... Legalábbis értelmes emberek szemében.
Ki akar egy naiv valagat kitartani, ha lehet egy csinos, nívós orvosasszony is például mellette, akivel nem kell prostisat játszani?
Egy rakat 40 es nő van akik:
Gazdag jokepu palival járnak
Huszonévesekkel hazasodtak plusz gyerek
Vagy cserélgetik a pasikat
Szal nem.
40 feletti nőként mondom, hogy inkább egyedül vagyok, de nem leszek együtt egy 60 éves alkoholistával. Szerintem sok korombeli nő van egyedül akár évekig is, és nem azért mert nem találna magának valakit (van ilyen is), hanem mert jól elvan egyedül is. Inkább egyedül van, de nem visel el maga mellett egy olyan embert akit szívvel-lélekkel nem akar. A szexuális vonzódásról nem is beszélve. A nők általában hosszabb távon is jól viselik az egyedüllétet, ami nem egyenlő a magánnyal! Szóval egy 40 feletti nőnek sem fog kelleni egy alkoholista!
Vannak pasik akik egyébként jól néznek ki 60 évesen is, mert törődnek a testükkel pl: Gajdos Tamás (63 éves). Szóval nem minden 40 feletti nő van lelakva, és nem minden 60 éves férfi alkoholista.
A másik meg az, hogy tőlem fiatalabb férfiakra sincs szükségem, mert sosem vonzottak a fiatalabbak.
Az a "baj" (félre ne értsétek, én kifejezetten örülök neki) a 40 fölötti nőkkel, hogy megtanulták megbecsülni és élvezni az egyedüllétet. Legalábbis ismeretségi körben ezt tapasztalom.
Nagyjából úgy éreznek azzal kapcsolatban, hogy egyedül maradnak, ha normálisat nem találnak, mint én, mikor karanténba zártak. Bánta a f*szom, rendeltem jó kajákat, megvoltak a kis sorozataim, bekotlottam a jó meleg ágyba és enyém volt a világ.
Ez így van ahogy írtad.
40 felett egy nő már megszokott maga körül egy bizonyos "színvonalat", nehezebben változtat bizonyos dolgokban. Persze ha szeret valakit akkor igen. Viszont 40 felett egy nő már tudja mit/kit akar, és inkább nem "alkuszik", hanem marad egyedül, mert azt sem éli meg tragédiának.
De vannak 40 felett férfiak is akik nem adják alább az igényeiket inkább vannak egyedül. Az megint más dolog, hogy vannak olyan férfiak (nem mindenki) akik a szexhiány miatt képesek "átformálni" az igényeiket, erőt vesznek magukon és igazodnak a nőkhöz csak hogy legyen szex.
"41 évesen 19 éves nőre cserélte le a családját. "
Hol vannak azok a nők akik buknak az apjuk korabeli anyagilag nem túl jól álló emberekre?
"40 feletti nők ... iszonyúan meg kell alkudniuk a társkeresésben nagyon erős kompromisszumot kell kötniük, akár egy sokkal idősebb lepusztult férfi személyében"
Hol találok ilyen nőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!