Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó sok eltartott nő trollkodik itt külföldről?
Sok a ráérős, de nem tanácsért hanem trollkodás céljából, a sikertelen lúzer férfiak kigúnyolásának céljából vannak itt. Akikről jó sokszor kiderül, hogy külföldi pasikkal zúzzák, de ők csak "véletlenül" erősítik ezt a statisztikát, hogy külföldi párjuk van ugye.
Szerintetek jó sok unatkozó, nyugati pasi által eltartott, elkényeztetett unatkozó némber van itt, akik osztják az inceleket, valahol külföldön habfürdőzve?
nem hiszem
nekem úgy tűnik, inkább a macskás megkeseredés felé tartó (vagy csak fotelkaratéval feszkót levezető) nőkből van sok, különösen ebben a kategóriában
alapszabály: akik egész nap itt lógnak (és akiktől a válaszok túlnyomó többsége származik), azok általában nem a kiegyensúlyozott, tartalmas életű emberek közé tartoznak, akár férfiak, akár nők
Nem a nyugati pasikkal vannak. Nemrég jártam az instant fogasházba, ahol meghívtam vodkára egy 6 fős incel skót szexturista csapatot. Azt hitték, itt majd becsajozhatnak, ha ott nem megy (gondolom, mivel először verekdni akartak). Tévedtek.
Európa szinten egységes piac van. A nők itthon is és külföldön is a jóképű fiúkkal habfürdőznek vagyontól és nemzetiségtől függetlenül. Közbe a többség egyedül fekszik le aludni.
Van még pár oofy doofy -nak nevezett átlagos férfi, aki megkerülte a rendszert valahogy. Ezt a kisebbséget hozzák fel mindig példaként a kommentelő nők.
"és honnan tudod, hogy ki az, aki egész nap itt lóg és ki az, aki csak néha kommentál valamit?"
egyrészt nincs mindenkinek rejtve a felhasználóneve, de ettől függetlenül is egy-egy kategóriában egy idő után elég jól felismerhetőek bizonyos arcok
Átnéztem a gyk adatbázisát és egészen konkrétan 0 ilyen van itt, főnök...
Átlag, magyar nők vetnek meg titeket :(
"alapszabály: akik egész nap itt lógnak (és akiktől a válaszok túlnyomó többsége származik), azok általában nem a kiegyensúlyozott, tartalmas életű emberek közé tartoznak, akár férfiak, akár nők"
Maximálisan egyetèrtek. Erről írtam már itt èn is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!