Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek jó sok eltartott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó sok eltartott nő trollkodik itt külföldről?

Figyelt kérdés

Sok a ráérős, de nem tanácsért hanem trollkodás céljából, a sikertelen lúzer férfiak kigúnyolásának céljából vannak itt. Akikről jó sokszor kiderül, hogy külföldi pasikkal zúzzák, de ők csak "véletlenül" erősítik ezt a statisztikát, hogy külföldi párjuk van ugye.

Szerintetek jó sok unatkozó, nyugati pasi által eltartott, elkényeztetett unatkozó némber van itt, akik osztják az inceleket, valahol külföldön habfürdőzve?

2022. jan. 23. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

nem hiszem

nekem úgy tűnik, inkább a macskás megkeseredés felé tartó (vagy csak fotelkaratéval feszkót levezető) nőkből van sok, különösen ebben a kategóriában

alapszabály: akik egész nap itt lógnak (és akiktől a válaszok túlnyomó többsége származik), azok általában nem a kiegyensúlyozott, tartalmas életű emberek közé tartoznak, akár férfiak, akár nők

2022. jan. 23. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Vagy itthon habfürdőznek egy chaddel, nem mindegy igazából?
2022. jan. 23. 22:18
 3/12 anonim ***** válasza:
8%

Nem a nyugati pasikkal vannak. Nemrég jártam az instant fogasházba, ahol meghívtam vodkára egy 6 fős incel skót szexturista csapatot. Azt hitték, itt majd becsajozhatnak, ha ott nem megy (gondolom, mivel először verekdni akartak). Tévedtek.

Európa szinten egységes piac van. A nők itthon is és külföldön is a jóképű fiúkkal habfürdőznek vagyontól és nemzetiségtől függetlenül. Közbe a többség egyedül fekszik le aludni.

Van még pár oofy doofy -nak nevezett átlagos férfi, aki megkerülte a rendszert valahogy. Ezt a kisebbséget hozzák fel mindig példaként a kommentelő nők.

2022. jan. 23. 22:18
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem hiszem.
2022. jan. 23. 22:29
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
#1 és honnan tudod, hogy ki az, aki egész nap itt lóg és ki az, aki csak néha kommentál valamit?
2022. jan. 23. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen a megkeseredett cicás néni kategóriát erősítem, úgyhogy ne általánosíts, légy oly kedves. :D
2022. jan. 23. 22:47
 7/12 anonim ***** válasza:
91%
Édes Istenem, ezek a kérdések!
2022. jan. 23. 22:47
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

"és honnan tudod, hogy ki az, aki egész nap itt lóg és ki az, aki csak néha kommentál valamit?"

egyrészt nincs mindenkinek rejtve a felhasználóneve, de ettől függetlenül is egy-egy kategóriában egy idő után elég jól felismerhetőek bizonyos arcok

2022. jan. 23. 22:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Átnéztem a gyk adatbázisát és egészen konkrétan 0 ilyen van itt, főnök...

Átlag, magyar nők vetnek meg titeket :(

2022. jan. 23. 22:56
 10/12 anonim ***** válasza:
8%

"alapszabály: akik egész nap itt lógnak (és akiktől a válaszok túlnyomó többsége származik), azok általában nem a kiegyensúlyozott, tartalmas életű emberek közé tartoznak, akár férfiak, akár nők"

Maximálisan egyetèrtek. Erről írtam már itt èn is.

2022. jan. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!