Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony nettóval miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony nettóval miért nem lehet társat találni, ha közben rengeteg munkanélküli is van az országban?

Figyelt kérdés

2022. jan. 22. 16:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
51%
És neked miért nem jó a 150 kilós nő? Van, aki 170! Vagy olyan, akinek nincs frontfoga? Valakinek egy foga sincs! Miért nem jössz össze egy 70 éves mamival? Vannak 90 évesek is!
2022. jan. 22. 22:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Csoró pultos koromban volt a legtöbb csajom :D
2022. jan. 23. 06:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem a kérdest sem....

Attol, hogy sok a munkanelkuli, miert kellene osszeálnnom egy csóróval? Sem munkanelkuli, sem csóró pasival nem kezdenék

2022. jan. 23. 07:50
 14/24 anonim ***** válasza:
77%
Miért árulod el a fizetésed? Én soha nem árultam el, elmondtam, hogy kereskedelemmel foglalkozom és kész. Azt nem kell tudnia, hogy sima eladó vagyok és nem multitulaj.
2022. jan. 23. 08:37
 15/24 anonim ***** válasza:
46%

10 es.

"diplomás, könyvelő Anna."

Ez nem annyira fontos. Amit előtte írtál, az annál inkább.

"Csinos, vékony "

Ez már döfi. Ha csinos, vékony egy nő, akkor felőlem WC.-s néni is lehet a Keletiben. Akkor mindenképpen köll nekem.

Ennyit számítanak a kilócskák.

2022. jan. 23. 14:51
 16/24 anonim ***** válasza:

Minimálbérért güriző takarítónő koromban ismert meg a férjem. Soha nem érdekelte se a fizetésem, se a szakmám, csak az, hogy tisztességesen dolgozom. Azóta nem takarítok már ugyan, de drámaian többet nem is keresek.

És én is voltam együtt szegény pasival, a szakításnak semmi köze nem volt az anyagiakhoz.

2022. jan. 26. 11:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Én azt látom, hogy nem mindegy, hogy férfiről vagy nőről beszélünk.

Ha egy nőnek nincs túl nagy munkája, túl előkelő fizetése, ez nem olyan vészes probléma, ha:

Csinos, kedves, aranyos, kívánatos a férfi szemnek. Számtalan híresség van, akinek a felesége totál átlag nő.

Viszont. A férfiaknál más a helyzet.

Férfinél már mindenképp kell a diploma, a jó munkahely, a jó fizetés.

Egy férfi lehet csinos, sármos, jó képű, ha egy sima átlag melós valahol, akkor szinte semmi esélye.

Sajnos ilyenek lettek az elvárások.

Ha megvan a jó egzisztencia, akkor a legcsúnyább ffi is elkel.

2022. jan. 26. 13:06
 18/24 anonim ***** válasza:

16 os

Te nagyon aranyoska vagy. Még jó, hogy azért néha akad egy-két kivétel, aki nem az anyagiakat nézni.

Nem attól lesz valaki jó férj, vagy jó feleség, hogy 3-4 diploma lapul a fiókban.

2022. jan. 26. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
42%
Engem a nők már sírba tettek, mivel én csak köztisztviselő vagyok, egyetemmel, átlag fizuval. Volt annó olyan barátnőm, aki kedvesnek tűnt, aranyosnak, bájosnak, hónapokig egy cuki cicának. Alacsony, filigrán, gyöngéd, szőke-kékszemű, babaarcú kis 23 éves mérnökpalánta, aki éppen akkor lépett ki a munkaerőpiacra. Hónapokig imádtam, sajnos a férfiak is, napi tucat levelet kapott ismeretlen férfiaktól a munkahelyéről, meg ahol a hobbija volt. Fél év után kezdett érdeklődni a fizetésem után, mivel neki mérnökként már kezdésnek is 380 nettó volt a bére, és pont szóba került, hogy kicsit feljebb lépek a melóban. Mondta, de jó, biztos sikerem lesz, elérem a 400 nettót (célzott rá, hogy neki ennyi van). Én meg mondtam, hogy áh 33 évesen a nettó 300 már elérhetetlen pár évig a számomra. Utána szisztematikusan minden nap távolabb került tőlem, már nem naponta jött át hozzám, ahnem heti 3 szor, majd heti egyszer, kéthetente egyszer. Aztán egyszer rákérdeztem, hogy mi a baj, hogy eddig odavolt értem. Mondta, hogy nem látja bennem a jövőt, pár év és családot szeretne. Összetört lelkileg, 7 éve volt, azóta elzárkóztam a nőktől, akkora sérülést okozott, hogy a számomra igazi nőnek is a pénz a legfontosabb dolog az életben. 36 évesen meg már nem is akarok soha többé nőt, annyira megviselt a dolog és a mai napig élénken él ez bennem.
2022. jan. 26. 16:29
 20/24 anonim ***** válasza:
Összetörtem...
2022. jan. 26. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!