Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony nettóval miért nem lehet társat találni, ha közben rengeteg munkanélküli is van az országban?
Én nem értem a kérdest sem....
Attol, hogy sok a munkanelkuli, miert kellene osszeálnnom egy csóróval? Sem munkanelkuli, sem csóró pasival nem kezdenék
10 es.
"diplomás, könyvelő Anna."
Ez nem annyira fontos. Amit előtte írtál, az annál inkább.
"Csinos, vékony "
Ez már döfi. Ha csinos, vékony egy nő, akkor felőlem WC.-s néni is lehet a Keletiben. Akkor mindenképpen köll nekem.
Ennyit számítanak a kilócskák.
Minimálbérért güriző takarítónő koromban ismert meg a férjem. Soha nem érdekelte se a fizetésem, se a szakmám, csak az, hogy tisztességesen dolgozom. Azóta nem takarítok már ugyan, de drámaian többet nem is keresek.
És én is voltam együtt szegény pasival, a szakításnak semmi köze nem volt az anyagiakhoz.
Én azt látom, hogy nem mindegy, hogy férfiről vagy nőről beszélünk.
Ha egy nőnek nincs túl nagy munkája, túl előkelő fizetése, ez nem olyan vészes probléma, ha:
Csinos, kedves, aranyos, kívánatos a férfi szemnek. Számtalan híresség van, akinek a felesége totál átlag nő.
Viszont. A férfiaknál más a helyzet.
Férfinél már mindenképp kell a diploma, a jó munkahely, a jó fizetés.
Egy férfi lehet csinos, sármos, jó képű, ha egy sima átlag melós valahol, akkor szinte semmi esélye.
Sajnos ilyenek lettek az elvárások.
Ha megvan a jó egzisztencia, akkor a legcsúnyább ffi is elkel.
16 os
Te nagyon aranyoska vagy. Még jó, hogy azért néha akad egy-két kivétel, aki nem az anyagiakat nézni.
Nem attól lesz valaki jó férj, vagy jó feleség, hogy 3-4 diploma lapul a fiókban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!