Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mernétek egy ilyen pasival összejönni, akinek a beceneve GYALU,és korábban a légióban volt 10 évet, de manapság se él mintapolgár életet, innen a becenév is?
Figyelt kérdés
Egyik paneltelep pesten.Barátnőim meséltek egy pasiról, hogy egész jó sportos meg minden, de kicsit gáz a viselkedése.és akkor rákérdeztem miért, hát elmondták.Szép új autója van fekete, de boxolni jár, és mikor voltunk vele többször társaságban is, észrevettem hogy mindenki tart tőle vagy fél tőle, még a kocsmáros is félve beszélt hozzá.Állítólag tetszem neki, írt már pár üzit is, de nem tudom mit kezdjek egy ilyen pasival.2022. jan. 20. 18:02
1/10 anonim válasza:
szerintem pippantsd le, akkor jo lesz o is hozzad :)
2/10 anonim válasza:
Én biztos nem, de nem "merés" kérdése, hanem nem vonzanak az ilyen típusú emberek.
3/10 anonim válasza:
Én a leírtak alapján nem, mert azokat a "rosszfiúkat" bírom, akiknek a látszat ellenére van egy jófiús oldaluk, amit csak kivételes emberek láthatnak.
4/10 anonim válasza:
Nem nem mernék, hanem nem akarnék. Az egyik legvisszataszítóbb férfitípus ez, a soha-az-életben kategória.
5/10 anonim válasza:
ez tök vicces :)
mint a filmekben..beállítani valakit igazán kemény faszivá, sötét ördögi erős, vagány csávó akitől mindenki retteg, de hatalmas a szíve....
7/10 anonim válasza:
Csak nem Fülig Jimmy-vel van dolgod? :D
8/10 anonim válasza:
Biztos hogy nem, nem tűnik a legélesebb késnek a fiókban
10/10 anonim válasza:
Nem, ahany volt legiossal talalkoztam/tudok roluk ezt-azt mind elmebeteg. Egyszeruen megbolondulnak ott az emberek, vagy eleve baj volt a fejukben hogy kibirtak. Felejtsd el nagyon gyorsan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!