Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Havi nettó 950 már elég jó a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Havi nettó 950 már elég jó a Vanda Schumacher szintű nőkhöz?

Figyelt kérdés

A kérdést nem poénból tettem fel komolyan kérdem még ha elméleti is 😅

Mármint a fizetesém ennyi, de Vanda csak egy példa :D

Aki esetleg nem tudná kiről van szó:

[link]

2022. jan. 20. 09:39
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%
Ez ki a rák? Az átlag és a tucat keveréke! Ha valaki olyan nővel van akit el kell tartani, az meg is érdemli.
2022. jan. 20. 09:43
 2/24 anonim ***** válasza:
81%
Jajj, mell ment a szemembe. Mivel mossam ki?
2022. jan. 20. 09:47
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Nálunk a boltos csaj jobban néz ki, mint ez az öntelt liba.

Annak meg fix, hogy nem kell 950 ezer forintos fizetés.

De ha te egy ilyen agyonkényeztetett királylányt akarsz megfizetni, tedd azt.

2022. jan. 20. 09:51
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Én se tudtam ki ez. Schumacher nekem az autóversenyző.

Nem tudom, milyen "szintet" képvisel ez a nő, átlag répahajú szegényke, ehhez a festett hajszínhez a barna szemöldök különösen büntet...

A képei szintén semmit nem mondanak róla. De 950 ezer valószínűleg elég, hogy a szemöldökét is megcsináltassa, mert valószínűleg, csak a hajára tellett.

2022. jan. 20. 09:55
 5/24 anonim ***** válasza:
80%
Ez mar az x-edik ilyen hulye kerdes, mindig mas novel es osszeggel. Minek neked ilyen instapitsa? Sok nala szebb es normalis no maszkal a vilagban, akiknel nem elvaras hogy a pasas milliot keressen egy honapban.
2022. jan. 20. 09:56
 6/24 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy tök átlagos szürke egér. Amúgy ha nem lenne kiírva a kora, 27-30-nak tippeltem volna.

950 nem kell hozzá, de eltartani tuti el kellene, látszik rajta hogy nem munkára született. Még egy irodában ücsörögni is megterhelő lenne neki.

2022. jan. 20. 09:57
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Havi 5 millió forint
2022. jan. 20. 10:01
 8/24 anonim ***** válasza:
79%
Átlagos nő, ehhez átlag fizetés is elég.
2022. jan. 20. 10:09
 9/24 anonim ***** válasza:
66%
Hát ja, havi nettó 950Ft-ot még adnék is érte, de akkor nagyon kedvesnek kellene lennie! 😈
2022. jan. 20. 10:10
 10/24 anonim ***** válasza:
80%
Amúgy elgondolkodtatok már azon, hogy amikor fizettek a nőknek, akkor NEM miattatok vannak veletek? Jó ez nektek?
2022. jan. 20. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!