Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fegyveres radikális baloldali...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fegyveres radikális baloldali antifaként lehetne esélyem csajozni?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy beépülnék egy ilyen csoportba, ahol aztán a gyakorlatozás utáni esti drogfogyasztás közben rárepülnék egy csajra. Működhet az ötlet?

Gondolom ehhez nyugatra kéne menni persze, mivel itt csak nácik vannak.

2022. jan. 19. 22:48
 1/5 anonim ***** válasza:
53%

Működhet, annyi agyhalott lmbtqxyz tipusú biszexuál random nemű lény van már, hogy találhatsz köztük sztem. A sulimban van olyan 9.es lányosztály, ahol sztem a heterók vannak kisebbségben.

Hetero csajoknál szinte biztos hogy kizáró ok ha antifa vagy

2022. jan. 19. 23:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Mellé még femboy is lennék, ahogy a korábbi kérdésben írtam.
2022. jan. 19. 23:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam lenne, bejbi.
2022. jan. 20. 00:54
 4/5 FoxtrotLidérc ***** válasza:
53%
Úr isten... Meg ne sértődj, kérdező. Láttál már VALAHA is fegyvert? De élőben. Baloldali, fegyverpárti férfiként mondom: Ez rohadtul nem jó ötlet... A femboy és egy jó kis hisztis AK rohadtul nem fér meg. Már csak azért sem, mert az antifáknak a (saját) tapasztalataim szerint elég ha valaki katonai ruhákat hord, már beleállnak. Ennél egy rosszabb forgatókönyv létezik: Ha drogos antifák FEGYVERHEZ jutnak - drogosoknak semmilyen körülmények között nem adnék fegyvert a kezébe. Bocsi! Nagyon eloffoltam... Úgyhogy a kérdésedre a válasz: Nem, nem jó ötlet, hacsak nem minden álmod egy AIDS-es, lecsúszott, trikós, igénytelen drogos nő. Ismeretanyagért látogasd meg a Soft White Underbelly nevű YouTube-csatit. Nem hiszem, hogy tetszeni fog a látvány...
2022. jan. 20. 03:29
 5/5 anonim ***** válasza:
13%
Sajnos igen, a nőket könnyen behálózzák az ilyen szélsőséges eszmék.
2022. jan. 20. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!