Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért sírnak, hogy nem kapnak választ a nőktől, ha utána meg az a bajuk, hogy válaszoltak?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez alatt a kérdés alatt írták többen, hogy jobb lenne, ha már az első üzenetre se kapnának választ, ha abból nem lesz randi. Meg hogyha a lány tudja, hogy nem akar semmit, ne írjon. Honnan tudná? :D Nem úgy megy az, hogy egy lány egy profilból meg tudja jósolni, hogy ezzel a sráccal tuti össze akar jönni, ahhoz előtte beszélgetni is kell... Na de mégis azért sírnak sokan, hogy még csak egy választ se kapnak, miközben az igazi problémájuk azzal van, hogy csak pár mondatot vagy napot beszélgetnek.
Most komolyan ezek a férfiak mit akarnak? Hogy minden matchükkel szexeljenek és legyen egy match akivel meg össze is jönnek komoly kapcsolatra? Azt ugye tudjátok, hogy a nőknek nem csak 3 matchük van, hanem azért többől tudnak válogatni?
Annyira hatalmas tiszteletem azoké a srácoké, akik képesek elfogadni a visszautasítást!
Szia, nem tudom miért sírnak a férfiak, nem találok én sem magyarázatot rá. Jaj hát utasítottak vissza engem is, túl lehet élni :) Ha nem passzolsz valakivel, akkor nem kell erőltetni
25F
4# Úgy értem, elvárja hogy egyből írjon vissza, sőt, már mindjárt azonnal ja és lehetőleg még aznap feküdjön is le vele.
Aki ILYEN elvárással ismerkedik.
> Nem úgy megy az, hogy egy lány egy profilból meg tudja jósolni, hogy ezzel a sráccal tuti össze akar jönni
Fordítva viszont lehetséges. Sajnos vannak olyanok, akik visszajelölnek (mert van prémiumuk), ráírok valamivel, elolvassa, de semmit nem ír. Ráírok megint, már el se olvassa. Ebből csak azt tudom leszűrni, hogy mindenkit visszajelöl mert megteheti, meg így érzi hogy milyen jó ha sokan buknak rá, viszont mégse akar akárkivel összejönni, mert annyira nagy királylány, hogy neki elvárása van, pl. nem vagyok a legtutibb kinézető és azt mondja eh, hogy merészel ez bejelölni, tényleg azt hiszi hogy van esélye nálam?
Túlgondolás? Lehet. De azt hiszem elég egyszerű a megoldás: ha tényleg nem akar semmit se beszélgetni, akkor ne jelöljön vissza. Nem kötelező az. De ha nem képes 1-2 szót se írni, akkor ne pazarolja az időmet azzal, hogy fölöslegesen visszajelöl. Ha már visszajelölt, legyen képes legalább esélyt adni, kicsit beszélgetni, max nem jön össze.
Nyilván senki nem szereti, ha visszajelölik, de le se szarják. Lehet a nőknek van 500 lehetőségük válogatni, nekem annyira nem sok, pont azért, mert a többség aki visszajelöl, nem ír semmit. Nem vágyok erre. Aki nem akar esélyt adni, ne jelöljön vissza csak azért, mert van prémiuma és unatkozik.
Nekem azzal nincs gondom ha kis beszélgetés után otthagy. Nyilván nem fogok mindenkihez illeni, ez van. Ahogy látom a többi válaszolónak az a baja, hogy játszadoznak, másnak adják ki maguk, szórakoznak a nők amikor 1-2 napig írnak nekik minden kiváló dolgot, aztán egyszer csak lelépnek. Gondolom nekik nem tetszik a sok ilyen elutasítás, és úgy érzik, a nők csak kihasználják emiatt őket kis szórakozásra, és ezért írhatják, hogy akkor inkább kerüljék el őket. Én nem szoktam bejelölni azokat, akik túl magasan hordják az orruk vagy láthatóan unalomból, szex miatt vannak csak fent az oldalon, így próbálva elkerülni ezeket a típusú embereket. Abban egyetértek, hogy a többi esetben meg nem lehet előre tudni, milyen a másik illető, és csak simán amiatt is abbahagyhatják, mert nem akarnak tovább kapcsolatban lenni a férfival, mert nem jön be nekik. Hát, nyilván a férfi oldalon se makulátlan mindenki, és ebből leszólás lesz, mert nem tetszik nekik hogy nem jött össze. Én inkább tovább keresgélek, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!