Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elegem van, besokalltam. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elegem van, besokalltam. Hogy legyek pozitív egy negatív világban? Most elsősorban a párkapcsolatot illetően kérdem. Több lenn. 2/N

Figyelt kérdés

Próbálok a világ legmegértőbb embere lenni férfival, nővel egyaránt. Mindenkit próbálok úgy elfogadni, ahogy van. Minden helyzetet szintén próbálok ítélkezés nélkül elfogadni. Próbálom magam, és a saját életemet nem csak elfogadni, de elégedettnek lenni vele. Próbálok hálás lenni. Próbálom nem mérni egymáshoz az életkörülményeket, főleg nem a sajátomat máséhoz. Próbálok nem hasonlítgatni.

De...

Azért na, csak látom, hogy nincs igazság.

Egyik barátnőm jegyben jár, kitűzve az esküvőjük napja. Nászút Francia Polinézián lesz, persze gyönyörű saját álomházban laknak, mellé van már kiadott saját lakásuk, ahol korábban laktak, szóval jól megy nekik. Harmonikus kapcsolatuk van, gyerekeket akarnak mindketten. Németországban laknak.

Másik barátnőm már házas, méghozzá Floridában ment férjhez. Szinte utópia ahol él, Miami Beachen. Már van egy gyerkőcük. Boldog ő is.

Valljuk be, a két legjobb barátnőmhöz képest én egy sötét veremben vagyok. Albérletben lakok, egy szegény országban - Magyarországon. Semmi saját ingatlan, még sosem voltam luxusutazáson, pedig mennék. Se gyerek, se férj, se jegyes. Csak egy komoly kapcsolatom volt, aki megcsalt.

Igazságtalan az élet, nem bánik egyenlően. Olyan nehéz nem hasonlítani a saját életkörülményeimet másokéhoz. Es mindketten szerencsések a párjaikat illetően, azért egy jó férfi sokat tud emelni az ember életén, akár anyagilag nézzük, akár lelki békét illetően, hisz a barátnőim boldogok, nyugodtak, elégedettek, révbe értek.

2022. jan. 17. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

Na álljunk csak meg. Azt mondod, hogy a világ negatív, de te pozitív vagy.

Közben arról beszélsz, hogy 2 barátnődnek milyen jó élete van, neked meg milyen szar. Tehát pont a fordítottját.

Előbb tegyél rendet a saját világnézetedben, és majd az után vissza jöhetsz a gyk szenátusába.

2022. jan. 18. 06:02
 12/20 anonim ***** válasza:
47%
Ő nem vágyik a szenátusba. Csak egy gazdag pasit szeretne, jó lakhelyet és cukker gyereket.
2022. jan. 18. 06:25
 13/20 Noren1989 ***** válasza:
46%

Troll.

Vagy borzalmasan hülye.

2022. jan. 18. 06:39
 14/20 anonim ***** válasza:
Egyik sem
2022. jan. 18. 06:42
 15/20 anonim ***** válasza:
95%

Gyere le a facebookról, ott minden szép es jó. Az nem a valóság. Én is néztem volt osztálytársam már szült 3 gyereket, a férjének ugyanaz a szakmája, mint nekem de sokkal jobban keres, vállalkozása is van.

Aztán csakúgy véletlen kiderült, hogy már husznéves koruk végére évek óta párterápiára járnak, mert a pasi annyit dolgozik, hogy a fdleséget meg a gyerekeket alig látja...

2022. jan. 18. 08:10
 16/20 anonim ***** válasza:
86%

"Annyira gond, ha 40 elmúlt? ..."

Baszki, 2 éves :D :D :D

2022. jan. 18. 08:48
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Napi házasságutazáshiszti is megvolt köszönjük, nem is értem ilyen nők mit picsognak itt, jajj igy a barátnőim ugy a barátnőim bezzeg én brühühüüü valaki tolja már a pénzt az életembe had utazgassak meg villogjak énis, igazából egy hálátlan boldogtalan véglény vagyok de nagyonjólesz heheee ... Szánalmas vagy
2022. jan. 18. 10:05
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

Én is irigykedtem másokra, az én vágyam szintén egy boldog házasság, gyerekek, saját lakás, néha egy egy utazás (nem csak luxus utak léteznek). Na de ez már nincs így, tettem is érte.

Először is töröltem magam Instagramról, Facebookon meg töröltem párszáz fölösleges ismerőst. Így nem gyakran jön szembe más emberek fényűző élete. Másodszor tudom, hogy nem mindig boldog az adott ember. Legjobb barátnőm pl. egy szép albérletben lakott a párjával, akivel évek óta együtt van, kapnak szülőktől anyagi támogatást, én meg akkor még a szüleimmel laktam és nem volt kapcsolatom. Úgy voltam vele, ha lesz egy jobban fizető állásom, egy albérletem, meg egy párom, azt nagyon meg fogom becsülni és jobb életem lesz (így is lett). Na de ez a barátnőm nem értékelte eléggé. Nem volt elégedett. Neki ez természetes volt, ő nem várt éveket egy rendes srácra meg egy jobb állásra, egy lakásra, ő ezt hamar megkapta. Úgyhogy boldog nem kifejezetten volt, inkább olyan semleges.

Közben én találtam jobban fizető munkát, a covid miatt lejjebb mentek az albi árak, így elköltöztem és párkapcsolatban vagyok. A saját lakás témát elengedtem. Egyedül nem tudok venni, párral majd meglátjuk, de albérlet mindig van, nem lesz olyan, hogy nem tudok kivenni semmilyet. Kicsit magamba néztem és változtattam néhány dolgon, ami hátráltatta az életemet, pl. a negatív gondolkodás. Aztán belevetettem magam az online társkeresésbe, eddig is használtam, de most jobban szelektáltam, meg randizgattam, nem húztam az időt, aztán 2-3 hónap alatt, amiből az intenzív használat egy hét volt, lett is kapcsolatom, akivel minden nagyon csodálatos :) Tervezzük az összeköltözést, közös nyaralást, ha minden jól megy köztünk, akkor elérem a vágyaim egy részét :)

Csak engedd el ezeket a gondolatokat, ne görcsölj, viszont tegyél is a céljaid érdekében :) Sok sikert!

Amúgy hány éves vagy? :D a kettőt valahogy nehezen tudom elhinni :D

2022. jan. 18. 10:23
 19/20 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek Norennel. Ennyire sötét nem lehetsz.

Amúgy meg "szegény ország" nálam mondjuk Kambodzsa, Észak-Korea vagy valamelyik fekete-afrikai szerencsétlen ország. Nem Magyarország. Szerintem örülj, hogy luk van a s.ggeden.

31N (se autó, se pasi, sőt jelenleg munkahely se)

2022. jan. 18. 10:44
 20/20 anonim ***** válasza:
67%
Boldog leszel, csak előbb erőssé tesz az élet.
2022. jan. 18. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!