Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy látom nyomul rám a kolléga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy látom nyomul rám a kolléganőm, hogyan reagáljak rá?

Figyelt kérdés

Volt, hogy meg is írta, hogy ivott (gondolom onnan lett bátorsága), és gondolta rámír, szerencsére nem sokszor csak néhányszor írt, de most egymást után kétszer. Eleinte csak kérdezgette, hogy miújság a lányokkal. Én naivan azt gondoltam segíteni akar.

Szóval akar valami közös programot, többször mondta hogy menjek el hozzá.

Több oka van amiért nem. Ha nem lenne kolléganő, még akkor is valószínűleg nemet mondanék. Nagyon aranyos mint kolléga nincs vele baj.

De így most kicsit szorongok emiatt.

Részemről nagyon erőltetett lenne ha bármire is igent mondanék.

Nyilván azt nem fogom mondani, hogy bocs de nem érdekelsz, esetleg finoman lehetne. Vagy ha azt mondanám, hogy valakivel összejöttem

30 F

2022. jan. 16. 23:27
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem? Nem jön be egyáltalán, vagy félsz hogy komolyat akar?
2022. jan. 16. 23:47
 2/23 A kérdező kommentje:

Alapból nem akarom megbántani, mert írt egy programot és hogy hozná a kutyáját. Na én utálom a kutyákat, de soha nem mondom senkinek, mert kerülöm a konfliktust.

Viszont neki a kutyája a mindene, az egész élete.

Én meg hamarabb vágnám le a tököm, mint hogy egy kutyás programra menjek.

A komolytól nem félek, még azt sem mondanám, hogy annyira nem jön be.

Egyszerűen olyan sokat beszélt már a kutyáról, hogy elvesztette minden vonzalmat.

2022. jan. 16. 23:51
 3/23 anonim ***** válasza:
70%
Teis vmi elcseszett hópihe vagy
2022. jan. 16. 23:52
 4/23 anonim ***** válasza:
94%
Mondd neki, hogy utálod a kutyákat. Én életem szerelmét löktem el magamtól, amikor közeledni kezdett, mert kiderült, hogy utálja a kutyákat és bele is rúgott a sajátjukba. Doha többé nem álltam szóba vele.
2022. jan. 16. 23:56
 5/23 A kérdező kommentje:

Na jó de azért csak együtt akarunk még dolgozni. Szóval az irány végülis jó, csak szeretném, hogy megmaradjon a normális viszony.

+ Még írta is hogy a fickóját dobta. Reménykedem benne, hogy kibékülnek.

2022. jan. 17. 00:00
 6/23 anonim ***** válasza:
45%

Hát, akkor mondd meg neki, hogy nem szereted a kutyákat.

A kérdésben még azt írtad, hogy mondta, menj el hozzá, ott azt hittem, dugni akar. Azt azért nem hagynám ki, ha kicsit is bejön, de te tudod.

2022. jan. 17. 00:01
 7/23 A kérdező kommentje:
Az akár szóba jöhetne, de mivel tudom magamról, hogy én nem tudom az ilyen helyzeteket kezelni utána. Csak a saját lelkinyugalmamat vágnám tönkre utána a munkahelyen.
2022. jan. 17. 00:05
 8/23 anonim ***** válasza:
40%

én sem szeretem a kutyákat

de egy jó p*nciért bármikor bekamuzom, hogy kutyabarát vagyok

azt szeretik a sunákok, 3 perc jópofizást meg kibírsz a kis döggel (mármint a kutyával)

2022. jan. 17. 00:15
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
nem lehet h szexelni akar?
2022. jan. 17. 03:15
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, senki nem fog meggyulolni, ha megmondod neki, hogy bocs, de utalom a kutyakat, nem akarok kutyas programot, stb. Ezek utan nem fog nalad probalkozni, de ettol meg a normalis kollega viszony megmarad. En imadom a macskakat, de ha azt mondana valamelyik haverkollega, hogy o utalja oket, attol meg haverok maradnank, kiveve ha mondjuk az a hobbija, hogy direkt eluti oket kocsival… De ezen kivul tok lenyegtelen. Nyilvan randizni nem akarnek olyannal, akivel problema lenne ebbol.
2022. jan. 17. 03:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!