Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Irreális elvárás ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irreális elvárás ez egy átlagos feminin pasitól?

Figyelt kérdés

Átlagos nőt szeretnék mert én is az vagyok..

Viszont nagyon nőies pasika vagyok ezért egy átlagos nőies külsővel rendelkező határozott magabiztos irányító típusú masculin típusú nőre vágyok.. léteznek még ilyen nők?

2022. jan. 16. 14:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10. köszi..
2022. jan. 16. 14:27
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne leteznenek? Sokan meg felig-meddig biszex tartomanyban, de hetero noben is akad. Van, aki fel sem ismeri, de kivulrol latszik. En is ilyen vagyok, nem butch, noies latszolag. De mar van pasikam, nem azert mondtam.
2022. jan. 16. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Nem beszéld magadba, h nőies pasika vagy mert egy nap arra fogsz ébredni, h pasikás csaj vagy..
2022. jan. 16. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Te meleg vagy nem feminin csak még nem tudatosult benned!

Jobb ha előbb ezt tisztázod mafadba mielőtt társat keresel mert bukta lessz!

2022. jan. 16. 15:08
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Oké, vegyük komolyabban ezt a kérdést.

Mi az, hogy nőies pasi vagy? Bill Kaulitz régen tényleg nőies pasi volt, lásd itt:

[link]

Te is így nézel ki? Vagy egyszerűen csak fiatalos arcod van?

Önmagadat "pasikának" nevezed, ami eléggé furcsa kijelentés. Mondhattad volna azt is, hogy egy srác, esetleg hapsi, pasas stb. vagy.

Meg amit írsz:

"ezért egy átlagos nőies külsővel rendelkező határozott magabiztos irányító típusú masculin típusú nőre vágyok.."

Még ha azt mondod volna, hogy dominát keresel, akinek behódolhatsz, azt értettem volna, mert az egy szexuális játék. De amit írtál, abból nekem az jöne, mintha te egy párkapcsolatban szándékosan a nő szerepét akarnád játszani, persze lehet, hogy tévedek.

Szóval igen, legalább egy kocsi melegesnek tűnsz. Nem mondom, hogy az vagy, és elnézést, hogy ha megbántottalak (amúgy semmi bajom a melegekkel, tehát ne értsd félre). Amúgy most néztem végig pontosabban az írásodat.

A kérdéseddel meg nem tudok mit kezdeni, mivel én férfi vagyok. Elfogadom, ha te ilyen vagy (de tényleg ilyen akarsz lenni, vagy szeretnél változni is?) kívánom, hogy találd meg azt a nőt, aki hozzád való.

Üdvözlettel

A 4. és 7. válászoló.

2022. jan. 16. 15:26
 16/18 anonim ***** válasza:
*legalább egy kicsit
2022. jan. 16. 15:28
 17/18 anonim ***** válasza:
2022. jan. 16. 15:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

10# Működőképes.

Mi is ilyen fennállásban vagyunk párommal.

Kérdező:. Nem nagy elvárás egyáltalán, léteznek ilyen nők.

Azt javaslom ezt első 3-5. Randin közöld a jelölttel... hogy szeretnéd ha nem neked kellene irányítani a kapcsolatban. Ennyi...

2022. jan. 18. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!