Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán ismerkedés gáz-e?
Szia! Persze lehet sikered igy is,miért ne. Legalabb te vagy olyan tökös hogy személyesen ismerkedsz.
Ha egy nőn nem látod hogy mosolyog rad, valami,akkor felesleges elegyedni mondom ezt férfikent.
De ha te úgy mész el setalni hogy te most igenis komoly párt akarsz keresni akkor elkell szomoritsalak nekem se volt sikerem ÚGY. Mert akkor befeszül az ember stb kevesbe vagy önmagad... De ha tenyleg csak random mikor elmesz akkor lehetseges a dolog.:) Amikor nem is várod akkor talalod meg a párod ;))))
Nem, de ahhoz kell egy magabiztos, de nem bunkó fellépés.
1.-nek meg....te miért vagy ilyen pöts?
4.-re.
A tiédet lehet, hogy nem.
5
A "bezzeg én" mentalitás, a Gyakorikérdések alapköve, továbbá az anonim fórumok sajátja, annak dacára, hogy milyen nevetséges is ez.
Kérdező
Igen, gáz. Az utcán a legtöbb embernek van dolga és nem ezzel kíván foglalkozni. Erre vannak megfelelőbb platformok is.
Nem az ötös vagyok,de oké haver. De van aki jobban szeret szemelyesen random ismerkedni! És akinek tetszel,annak akkor is fogsz ha meglat egy tarskereson( bár oda mar vegso esetben regisztrál akarki) vagy a facebokon megnez, ÉS AZ UTCAN IS tetszenél annak a bizonyosnak. Szoval miért ne lehetne? Nem gáz. Aki akar,az igy is ugy is fog veled ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!