Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban nők válaszaira vagyok kíváncsi, hogy szerintetek mi állhat annak a hátterében ha egy férfi incel lesz, vagyis teljesen sikertelen a nők terén?
"Nincs pénze, így nincs önbizalma. És ezért nincs nője."
Kétlem. Ezek az incelek, nagyobb összegben is mernék rá fogadni, már gyerekkorukban sem voltak népszerűek, nem sok barátjuk volt, fiúk sem.
Nem rendelkeznek megfelelő szociális készségekkel, vagy abszolút igényük sincs rá.
"Hà' mer kicsi a nettója".
Jah azèr van túlszaporulat a 3. Vilàgban
Szerintem semmi köze a pénzhez, a közmunkás cigányok is szaporodnak mint a nyulak. Véleményem szerint roppant egyszerű a képlet:
Szar szülők + féreg bántalmazó közösség az iskolában = incel
#13:
"Szar szülők"
A cigány párhuzam annyiban tényleg jogos, hogy a cigányok - legalábbis a fiú gyermekeiket - lelkileg nagyon erősen támogatják, sőt, akár az iskolával szemben is kiállnak mellette (sajnos akár fizikai erőszakot is alkalmazva, ahogyan azt már több közismert esetből láthatta a közvélemény).
Tehát szar szülők = gyereket soha, semmiben sem támogató szülők.
15
Fordítva is lehet, hogy szar szülők = gyereket mindenben, szinte már az elkényeztetésig támogató. Aki így nem tanul meg felnőni, önállósodni és esetleg felelősséget vállalni a tetteiért, pl. abban, hogy ha valami nem megy, ne a világot hibáztassa, hanem próbáljon tenni ellene.
De az is igaz, amit te írtál.
"Nem megfelelő férfi minta, túl erős /gyenge Apa figura, vagy túl maszkulin anyafigura, vagy épp az ellenkezője"
Egyrészt, tehát bármi lehet, másrészt miért kellene a nemmel megegyező szülőtől megtanulni akármit? Nem lehet erős anyától megtanulni egy srácnak, hogy hogyan kell erősnek lenni?
Nekem gyerekként rengeteg példaképem volt könyvekből főleg, és több fiú volt, mint lány, hiába voltam én is lány. Egyszerűen a karakterük tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!