Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne igény Budapesten egy ISE-re (Incel Sportlövész Egyesület)? Büszkén lennél a tagja?
11#
Baromság, én sem vagyok kövér
Egyik incel ismerősöm sem az
Még a kirakatba is kitennétek, hogy élettelen, nőgyülölő, fatökű lúzerek vagytok? 😱
Inkább azt kéne elsajátítanotok, hogy incelnek lenni baromira gáz! Ezen kéne változtatni és minden gondotok megszűnne idővel.🤔
"Nem adnék fegyvert a kezetekbe"
Hat pedig nekem adtak, pedig nem kertem :)
Ugye, en meg voltam katona....
"minden gondotok megszűnne idővel"
Akkor szunik meg, ha hagyjuk a noket a francba, es olyan eletteruletbe invesztaljuk az energiainkat, ahol megterulnek. Mondjuk "matol kezdve lovunk" :)
"ha fejlődni akarsz, ne olyanokkal vegyed körül magad, akik ugyanazon a szinten vannak, mint te..."
A lapatallu Chad nem is erti meg, hogy milyen problemaink vannak. Ahogy te sem erted meg az afrikai ehezok gondjait....
37F incel
#15 Mindenki érti az afrikai éhezők gondjait, és elég nagy pofátlanság az incelséghez hasonlítani.
És amúgy mégis mi a büdös francnak kellene külön csapat az inceleknek, mikor már eleve vannak sportlövő egyesületek?
Ennyi erővel bármilyen klubot bármilyen közösség számára létre lehetne hozni, pl: 70 és 80 kilogramm közötti kékszemű férfiak úszóklubja...Mégis mi a fene értelme van?
Amúgy sem lenne nagyon népszerű, mert itt sok incel a kinézetén túl az anyagi helyzetére hivatkozik, hogy nem talál nőt, a sportlövészet pedig nem a legolcsóbb hobbik egyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!