Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok partnert?
Figyelt kérdés
Hegesztő segédmunkásként egész jól keresek (220 ezer nettó), de még az Aldi pénztáros is elzavart mikor ismerkedni akartam vele. 25 éves vagyok , 173/852022. jan. 7. 11:39
1/4 anonim válasza:
Mer' egyszerű vagy te is val'szeg
2/4 anonim válasza:
Nem keresel jól, sőt inkább rosszul és alacsony is vagy, meg túlsúlyos is.
Bár szerintem a kérdés kitalált, mert pont az aldi nyomatja, hogy ők milyen jól fizetnek. Gondolom az ihlette a kérdést.
3/4 A kérdező kommentje:
173 mióta alacsony? Itt a gyakorin mindig azt írjátok a 160 cm-es pasiknak is hogy nem számít a magasságuk. 😕
2022. jan. 7. 11:55
4/4 anonim válasza:
Türelem, nyugalom. Érdemes várni a jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!