Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami ötletetek?
Nagyon szegény csaladba nőttem fel.Igazándiból fiatalon már dolgoztam.Nyaralásaink azok voltak hogy a falu másik végén a nagyszülöknél lehettem pár napot.Idősebb rokonok ruháit hordtam mert nem volt pénz másra.
Annyira rosszul érintettek az ilyen dolgok,hogy el is ástam magam a munkámba.Most már nem fordulhatna ez a szitu elő hogy szegény legyek.De ez 25 év kemény munkámba került és egyedül ami zárkozottá is tett.Most hogy megvan mindenem viszont az bánt hogy üres az életem.Ismerkednék én de sose tudnam és fiatal koromba rengeteg volt a csalodásom ezen a téren.
Egy élő példát tudnál ezzel mutatni, hogy igenis megéri küzdeni:). Szerintem ne rágd ezen magad, indulj el az ismerkedés útján: akinek van agya, az megérti a szitut, a személyiséged valamelyik rész meg fog neki tetszeni - vagy épp a kitartásod. Igen, lesznek csalódások, de nyugi:):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!