Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ha csak pénzért vannak férfival, annak mik a 100%-ig biztos jelei?
8 Ez mar tulzas azert, amit te csinalsz. Nem attol leszel aranyaso, hogy hagyod fizetni a masikat ezt-azt. Mi kb ugyanannyit keresunk a parommal, de nyugodtan kifizetheti a wellness hetveget, tekintve, ha megnezzuk a havi kiadasainkat, en joval tobbet koltok sajat magamra, mint o. Nem fizettetem ki vele a ruhaimat, a sminkemet, a fodraszt, az arcapolasi termekeimet, a tampont, semmi ilyet. Ugyhogy amig en havi szinten elkoltok magamra x ezer forintot a sajat fizetesembol, hogy normalisan nezzek ki (nem szulettem termeszetes szepsegnek, aki kocosan, ebredes utan is ugy nez ki mint egy brazil modell, bocsanat🤷🏼♀️), addig o nyugodtan kifizetheti, ha elmegyunk havonta egyszer valami fizetos programra, meg evente 2-3x nyaralni, wellnessezni. (Ahol amugy a szallast nem kell kifizetnie, max szinten a programokat, mert a szallasok a csaladome es ingyen szallunk meg.)
Olyannal meg egyutt sem akarnek lenni, aki szerint attol aranyaso mar valaki, hogy megengedi a ferfinek, hogy kifizesse egy nyamvadt mozijegy arat popcornnal, vagy egy kavezast… xD Ezek kb 3000 ft-ot sem meghalado tetelek. Nyilvan nem otcsillagos ettermekbe jarok elso nehany randikra.
# 13
de mi az oka hogy neked társkártya kell a bankszámlájához?
nincsen saját kereseted?
12 éve élek a párommal de soha nem volt és szerintem nem is lesz közös számlánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!