Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül beülni valahova ismerkedés céljából? (Pl holnap szilveszteri buliba?)

Figyelt kérdés

Szerintetek mennyi értelme van egyedül beülni egy cukrászdába/kávézóba/bárba olyan célból hogy hátha ott belefutsz abba a "valakibe"?

Én (33F) sokat csináltam már (Veszprémben), de azon kívül hogy mindig konstatálhattam hogy rajtam kívül senki sem jött egyedül, és nem is nagyon nyitottak a beszélgetésre, sok értelmét nem látom.

Na meg gondolom lerí rólam hogy nem jó dolgomba ücsörgök ott egyedül...

Picit bajban vagyok a holnapi nappal is. Holnap Veszprémben lesz egy asztalfoglalós szilveszteri buli egy bárban, pár órát még elvagyok egyedül, de ott ücsörögni egyedül a hajnali első buszig...

2021. dec. 30. 17:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Ahhoz meg sajnos nem vagyok elég pszichopata hogy odasétáljak egy csapat nőhöz és simán tovább álljak ha leráznak..."

Miért, helyette ott maradsz? Vagy kiabálsz?

2021. dec. 30. 20:43
 12/21 A kérdező kommentje:

11/

NEEEM! XD

Úgy értettem hogy nem vagyok az a nyomulós, meg leszarom típus, aki sorra bepróbálkozik csajoknál aztán lepereg róla a visszautasítás.

Ha van zöld lámpa akkor nincs gond, de nincs kedvem már önként hülyét csinálnom magamból olyan emberek előtt akik többnyire ezt nem is értékelik, vagy érdemlik meg...

2021. dec. 30. 20:48
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
De miért értékelnék? Mit kérnél cserébe azért, hogy odamész köszönni?
2021. dec. 30. 20:51
 14/21 A kérdező kommentje:

13/

Nem nagyon akarok belemenni mert csak xar dobálás lesz belőle a végén, de ha nagyon sarkítva és viccesen fogalmazok akkor egy nőnek azon kívül hogy kicsípi magát nem sok mindent kell tennie hogy egy férfi megpróbálja felszedni. Ellenben egy férfinak ezen felül elő kell adnia magát, és a sok pofára esés és csalódás után is vigyorogva kell odaállnia egy nő elé, meg akkor is ha tudja hogy ez is valószínűleg csak egy buta liba. Ezzel a részével szerintem a nők nincsenek tisztában, és legalább annyit megtehetnének hogy nem úgy kezelik az embert mint egy szerencsétlen balfaszt, hanem udvariasan jelzik hogy nem kölcsönös az érdeklődés.

Szerintem nem nagy kérés...

2021. dec. 30. 21:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Megértem így, miért nincs nőd, de amúgy sokan elküldtek durván? Hol ismerkedtél?
2021. dec. 30. 21:02
 16/21 anonim ***** válasza:
13: Ha látszik az értelmes szándék, akkor minimum figyelmet. Tehát ha látszik rajta, hogy nem tarhálós parfümárus, "sziauram" ember, hanem "emberi" szándékai vannak, akkor a köszönés viszonzása jó alap lehetne.
2021. dec. 30. 21:02
 17/21 anonim ***** válasza:
Köszönés viszonzása. És utána elmegy? Mert lehet annak veszi, hogy maradhat.
2021. dec. 30. 21:04
 18/21 A kérdező kommentje:

15:

Mindenhol IS! :)

Amúgy nem kell semmit sem mondani, elég az a lenéző tekintet, meg hogy szó nélkül eloldalog...

A legutóbbi gyöngyszem az volt mikor egy lánnyal több napig beszélgettünk, teljesen kölcsönösnek tűnt a dolog, és ő is mondta hogy minél előbb találkozzunk személyesen. Randi hely, időpont lefixálva, még aznap is beszéltünk, de nem írogattam neki egyfolytában, hiszen úgy is találkozunk... UGYE?

Hülyegyerek kicsípi magát, megjelenik a megbeszélt helyen.

5 perc... senki

10 perc... ráírok hogy már ott vagyok

20 perc... meg se nézi az üzenetet...

Aztán haza mentem egy óra múlva a következő busszal. Azóta sem reagált semmit...

Nincs azzal gond hogy lemondja a randit, meggondolja magát, de könyörgöm, ne nézzen hülyének, és ne szórakozzon az időmmel!

2021. dec. 30. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy lány volt? Valamiért vannak olyanok, akik arra izgulnak, hogy nőnek adják ki magukat, az ég tudja, miért. Társkereső volt?

(Egyébként nem gondoltál arra, hogy alapból mindenhova kicsípd magad valamennyire?)

2021. dec. 30. 21:16
 20/21 A kérdező kommentje:

19: Ne haragudj, de nem is értem a kérdést. Amúgy igen...

Alapból próbálok igényesen felöltözni még hétköznap is, de ha kifejezetten kimozdulok és beülök valahova akkor kifejezetten.

De szerintem nincs nagy jelentősége. Ha nem vagy +180 magas alfa hím és csak úgy sugárzik a "státuszod" észre sem vesznek...

Amúgy ezt nem én találtam ki, elég társkeresőkön megnézni miket írnak ki a keresett személyről a nők ;)

2021. dec. 30. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!