Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel lehet róni valakinek, hogy hogy bánt az exével?
Van egy srác, akit 2 éve ismerek.
Az exe nagyon kihasználta és kesőn jött rá, de amikor rájött még egy darabig együtt maradtak, mert együtt laktak…
Alapból szerintem próbálta kihozni a dolgokból a legjobb helyzetet, de volt pár csúnya veszekedésük, és az ő dolguk, hogy mi volt a négy fal között, de volt hogy mások előtt is ocsmányul beszélt vele…
Nekem nagyon fontos az, hogyha valakivel együtt vagyok és még össze is veszünk, az csak ránk tartozzon és hogy akkor is támogasson mások előtt ha épp mosolyszünet van. De így, hogy tudom hogy az exét így megálazta, csak arra tudok vonatkoztatni hogy akkor velem is megtenné.
Hát, felőlem lehetett valakinek akármilyen szörnyeteg az exe, azt is ő választotta.
Másrészt meg vannak dolgok, amik az ember saját jellemének a része, amivel saját magának tartozik és nem a kapcsolatának. Ilyen például az, hogy nem rendezek jelenetet az utcán, mint a romák és az is ilyen, hogy nem dugok félre.
Ha megtudom pl valakiről, hogy megcsalta a párját szánt szándékkal, felnőtt fejjel, nincs az az érv, amivel azt meg lehet magyarázni. Attól az embertől egyszerűen nem akarok semmit. Ugyanez igaz a fizikai bántalmazásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!