Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, harmincas, gyerekes férfiként lehet párt találni?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy ez a nők nagy többségét elriasztja. Azt sem tudom, milyen körben lenne érdemes keresgélni. Talán a szintén gyermekes nőknél, de ott meg előjönne a mozaikcsaládból származó probléma, amit már szintén megtapasztaltam. Érdemes így egyáltalán bízni abban, hogy találok még egy rendes, szerető társat?2021. dec. 19. 13:32
11/20 anonim válasza:
Igen, de csak akkor, ha a gyerekeidet és az anyjukat megfelelően kezeled.
12/20 anonim válasza:
Pedig inkább azok jöhetnek szóba akik szintén elvált és gyerekes nők.
13/20 anonim válasza:
Én elvált, gyerekes nőként szinte csak olyat tudok elfogadni, aki hasonló cipőben jár, talán könnyebben megértenénk egymást, és fogadnánk el kölcsönösen a másik gyerekét.
14/20 anonim válasza:
Ha nyitott vagy a közös gyerekre az előny egy egyedülálló nőnél.
16/20 anonim válasza:
Még egyedülálló, frissen diplomázott, karrierileg pályakezdő, több párkapcsolatban csalódott, vidéken szülőnél élő, önellátó autista harmincas férfiként is elképzelhetetlenül nehéz társat találni.
17/20 anonim válasza:
Nálam pont előny lenne, mivel nekem nincs gyerekem.
18/20 anonim válasza:
Aki bizonyos kor felett nem nősült, nem lett szülő, azzal lehet igazán valami gáz.
19/20 anonim válasza:
Elváltan talán. De gyerekesként , hát, igènytelenebb nőknek még talán, de valószínű ők is rendelkeznek már utánfutóval.
20/20 anonim válasza:
18. Mitől lenne gâz? Nem mindenki akar szaporodni. Akár 20, akár 35 vagy 40 -50-60 éves. MIndegy. Elèg begyepesedett a gondolkodàsmódod. Ez már a 21. Szàzad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!