Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám csökkenteni ezeket az "elvárásaimat"?

Figyelt kérdés

Mindig olyan lányt kerestem, akivel mély hosszú beszélgetéseket tudok fenntartani. Akivel ki tudok menni sátorozni, hogy a ropogó tűz mellett a csillagokat bámulva beszéljünk, igazából bármiről.

Nagyon sok lánnyal ismerkedtem, de még ha nagyon szerelmes is voltam, sosem jött össze ilyesmi. A legtöbb lánnyal hiába voltam el tökéletesen, mély hosszú beszélgetésekre sosem került sor. Nagyon sok amúgy gyönyörű és vicces lánnyal szakítottam meg a dolgot, pont ezért. A többségüknél ha eljött az éj leple, szex után beszunyáltak kb azonnal. Néha már úgy tűnt, hogy csak azért járnak velem össze, hogy lefeküdjünk egymással. Nekem viszont sokkal fontosabb, hogy a "lelkünk legyen összekötve" minthogy a testünk. Ezt pedig úgy érzem, hogy a hosszú mély beszélgetések érhetnék el.

Nem bánok semmit, amint erőltetettek lettek a kapcsolatok, megszakítottam őket. Azért mégis kellemetlen, hogy hiába találtam tökéletesnek tűnő lányt, sosem voltunk ugyan azon a hullámhosszon mikor a kapcsolat mélyítésére került volna sor.

Szerintem nekem kéne ebben változnom, talán máshogy megtalálni a módját annak, hogy jobban összemelegedjünk. Sajna viszont más ötletem nincs, hogy hogy vihetném ezt végbe őszinte hosszú beszélgetések nélkül.

Valami ötlet? Egy 10es skálán mennyire vagyok köcsög?😂

Köszi!

2021. dec. 18. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Randi időszakban hh nem jött ki , hogy nem vagytok intellektuálisan egy szinten?
2021. dec. 18. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell csökkenteni, de amíg nem érzed, hogy nem vagytok egy "súlycsoportban" intelligencia tekintetében, addig ne feküdj le velük.
2021. dec. 18. 14:51
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy időben én is szerettem volna ilyet, hogy az arborétumban elbújunk záráskor és napközben is kefélünk a bokrok között és izgalmas, hátha meglát-e valaki. De nem találtam ilyen lányt, aki ezt bevállalta volna.
2021. dec. 18. 14:55
 4/10 anonim ***** válasza:
32%

En is hasonlora vagyok, de ugy latom, hogy ilyen szempontbol a legtobb lany egyszeru, mint egy faek.

Viszont ez egy olyan dolog ami hamar kibukik. Mar van eleg tapasztalatod, hogy tudd elore ha nem fog mukodni valakivel, szoval minek huzod megis a sajat es a masik idejet is? Ha csak dugni akarnal, ahhoz nem muszaj egyutt lennetek.

2021. dec. 18. 15:03
 5/10 anonim ***** válasza:
10.
2021. dec. 18. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajna ez nem egyszerű, mert a többség (legyen férfi vagy nő) nem szeret elmélyülten beszélgetni, sokan ezt már nem igénylik. Rohanó világban élünk, ahol az emberek nem megismerni akarják a másikat, mert arra általában nincs idejük, hanem inkább csak kielégülni akarnak mellette, meg a közösségi médiában posztolni vele. Több ilyen párt is ismerek ,akiknek abból áll a 'kapcsolatuk', hogy heti szinten néhány alkalommal összejárnak dugni, van ahol együtt is élnek, de kb. nem tudnak egymásról semmit,leginkább az ágyban találkoznak. Meg havi pár alkalommal eljárnak társaságba más párokkal, és azt imitálják kifelé, hogy mennyire boldogok, a közösségi médiában is. Aztán a barátaiknak privátban elsírják, hogy mennyire üres az életük, ilyenkor szoktam felhívni a figyelmet, hogy hát ők választották ezt az életet, és egyáltalán nem kötelező így élni.
2021. dec. 18. 16:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, régen én is csináltam ilyet, akkor úgy hívták, hogy prostizás. Most ingyé fekszenek le a lányok?
2021. dec. 18. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
13%
Ennél átlátszóbb csajozós próbálkozást régen olvastam. Köszi, feldobtad az estém! :D
2021. dec. 18. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Várj, még nem jött el az igazi. Türelem, már közeledik.
2021. dec. 19. 14:55
 10/10 anonim ***** válasza:
Szia! 22 éves lány/nő vagyok, a párom pont ilyen. Előttem volt több kapcsolata is, de soha senkivel nem tudott elmenni kirándulni vagy satrazni (én vele voltam először), engem nem is érdekelt ez a része annyira amíg össze nem jöttünk, azóta heti rendszerességgel turazunk. Ha lesz majd egy olyan lány, akivel teljesen egy hullámhosszon vagytok, meg akkor is néz veled csillagokat, ha amúgy baromira nem érdekli az ilyesmi:D mi ilyenkor mindig jókat beszélgettünk éjszakánként akar az univerzumrol, akar egyéb “mely dolgokról”, ez nekem is hiányzott az eddigi kapcsolataimban, pedig egy párom sem volt buta. Nagyon sokat számít a hasonló személyiség, ne add fel ☺️
2021. dec. 21. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!