Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám csökkenteni ezeket az "elvárásaimat"?
Mindig olyan lányt kerestem, akivel mély hosszú beszélgetéseket tudok fenntartani. Akivel ki tudok menni sátorozni, hogy a ropogó tűz mellett a csillagokat bámulva beszéljünk, igazából bármiről.
Nagyon sok lánnyal ismerkedtem, de még ha nagyon szerelmes is voltam, sosem jött össze ilyesmi. A legtöbb lánnyal hiába voltam el tökéletesen, mély hosszú beszélgetésekre sosem került sor. Nagyon sok amúgy gyönyörű és vicces lánnyal szakítottam meg a dolgot, pont ezért. A többségüknél ha eljött az éj leple, szex után beszunyáltak kb azonnal. Néha már úgy tűnt, hogy csak azért járnak velem össze, hogy lefeküdjünk egymással. Nekem viszont sokkal fontosabb, hogy a "lelkünk legyen összekötve" minthogy a testünk. Ezt pedig úgy érzem, hogy a hosszú mély beszélgetések érhetnék el.
Nem bánok semmit, amint erőltetettek lettek a kapcsolatok, megszakítottam őket. Azért mégis kellemetlen, hogy hiába találtam tökéletesnek tűnő lányt, sosem voltunk ugyan azon a hullámhosszon mikor a kapcsolat mélyítésére került volna sor.
Szerintem nekem kéne ebben változnom, talán máshogy megtalálni a módját annak, hogy jobban összemelegedjünk. Sajna viszont más ötletem nincs, hogy hogy vihetném ezt végbe őszinte hosszú beszélgetések nélkül.
Valami ötlet? Egy 10es skálán mennyire vagyok köcsög?😂
Köszi!
En is hasonlora vagyok, de ugy latom, hogy ilyen szempontbol a legtobb lany egyszeru, mint egy faek.
Viszont ez egy olyan dolog ami hamar kibukik. Mar van eleg tapasztalatod, hogy tudd elore ha nem fog mukodni valakivel, szoval minek huzod megis a sajat es a masik idejet is? Ha csak dugni akarnal, ahhoz nem muszaj egyutt lennetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!