Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sokból maradtam ki ha még 24...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokból maradtam ki ha még 24 évesen nem volt barátom?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem. Lehet egy kapcsolat 20 év alatt is unalmas, ha a felek nem dobják fel. És lehet 3 év alatt is tele tartalommal, ha a felek feldobják. 31f/szűz
2021. dec. 16. 12:56
 2/7 anonim ***** válasza:
15%
Csak ha fiú lennél!
2021. dec. 16. 12:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmekből és csalódásokból.

Mondjuk ha azt kérdezné tőled valaki, hogy "sokból maradtam ki, ha 24 évesen sosem jártam még külföldön?"

Tudod a választ, hogy "Hát végülis lehet így élni, de mégis az utazások sokat hozzá tettek az életedhez."

vagy "sokból maradtam ki, ha sosem kóstoltam meg a fagyit nyáron?"

Vannak, akik nem szeretik a fagyit, ezért azt mondják: "Nem. Semmi érdekes."

Vannak, akik mindennap képesek lennének megenni egy jégkrémet mert nagyon szeretik... ők azt mondanák nem is érdemes úgy élni, hogy nem ettél még fagyit.

2021. dec. 16. 13:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mindegy?

Úgy sem tudod már meg

2021. dec. 16. 13:23
 5/7 moozygoo ***** válasza:
66%
Tapasztalatlanság miatt igen, de itt nem a szexre gondolok, hanem hogy hogyan kezeled a párkapcsolati dolgokat, talán félni is fogsz az elsőnél hogy el ne veszítsd és olyan dolgokat megteszel amiket nem kellene.
2021. dec. 16. 18:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem 23 évesen lett először barátom. Én az előző válaszolóval ellentétben pont, hogy azt gondolom, hogy a megfelelő partnerrel nem nagyon lesz szükség tapasztalatra. Az ember egyedülállóként is (sőt, szerintem főleg egyedülállóként) tanulhat önismeretet, önkontrollt, szociális skilleket, építhet fel egészséges önértékelést. Ha ez megvan, akkor eleve esélyed sem lesz, hogy belemenj vagy benne maradj pl. egy bántalmazó kapcsolatban, hagyd magad kihasználni, stb, nem csak párkapcsolatra, hanem bármilyen emberi kapcsolatra értve.
2021. dec. 17. 07:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem sokból. A punci az csak egy luk. Szerelem meg elmúlik, gyerek meg a nyakadon marad. Az egész egy túlértékelt baromság.

Ja a pénz lehúzásról nem is beszélek

2021. dec. 17. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!