Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek nincs párja közel 30 évesen, de dolgozik éjjel-nappal azt miért vetik meg a Vidéki emberek?
Viszont aki ilyen elkényeztetett menő gyerek aki csak szórja a pénzt amiért, az Apja-Anya dolgozott és rakás nővel összeállt az Istenként tekintik.
Holott mai napig is otthon lakik, és egy szeget nem tud a falba verni.
Én már ott tartok a Kamionozásnak hála, hogy saját hitelmentes házam van és több autóm. A szüleim házát is részben felújítottam már.
Ja és én vagyok a Drogbáró, Lottónyertes...
Én csak magamból indulok ki, hogy a többéves munkáim és spórolásom eredménye egy újépítésű lakás önerőre. De én is megkaptam, hogy oké, de elvesztegettél egy csomó értékes időt az életedből.. :D Mondom neki, dehogy is, van egy újépítésű lakásom.
Azt hiszed felfogta? Ezt senki el nem veheti tőlem. Amúgy is introvertált típus vagyok. Mások értékrendje hidegen hagy.
Az ügyvéd azt kérdezte tőlem nem vagyok-e stróman adásvételnél, mert kp fizettem ki. :D
4es voltam
"Én már ott tartok a Kamionozásnak hála, hogy saját hitelmentes házam van és több autóm"
Aztan megis a kamiont vezeted 30-bol 22 napot, amig az autoid csucsulnek a haz elott :)
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!