Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs párja közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs párja közel 30 évesen, de dolgozik éjjel-nappal azt miért vetik meg a Vidéki emberek?

Figyelt kérdés

Viszont aki ilyen elkényeztetett menő gyerek aki csak szórja a pénzt amiért, az Apja-Anya dolgozott és rakás nővel összeállt az Istenként tekintik.

Holott mai napig is otthon lakik, és egy szeget nem tud a falba verni.

Én már ott tartok a Kamionozásnak hála, hogy saját hitelmentes házam van és több autóm. A szüleim házát is részben felújítottam már.

Ja és én vagyok a Drogbáró, Lottónyertes...

2021. dec. 13. 09:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért írsz random szavakat nagybetűvel?
2021. dec. 13. 09:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos érti azt hogy random 😆
2021. dec. 13. 09:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem politikus vagy, akkor minek törődsz random emberek szimpátiájával? Vagy senkid nincs (barát/család), aki megbecsül? És magadra nem vagy büszke, hogy ezeket elérted? Na hát akkor...
2021. dec. 13. 09:59
 4/8 anonim ***** válasza:
69%

Én csak magamból indulok ki, hogy a többéves munkáim és spórolásom eredménye egy újépítésű lakás önerőre. De én is megkaptam, hogy oké, de elvesztegettél egy csomó értékes időt az életedből.. :D Mondom neki, dehogy is, van egy újépítésű lakásom.

Azt hiszed felfogta? Ezt senki el nem veheti tőlem. Amúgy is introvertált típus vagyok. Mások értékrendje hidegen hagy.

2021. dec. 13. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
41%

Az ügyvéd azt kérdezte tőlem nem vagyok-e stróman adásvételnél, mert kp fizettem ki. :D

4es voltam

2021. dec. 13. 10:05
 6/8 anonim ***** válasza:
54%
Nézd, nekem csak annyi jön át az egész kérdésedből, hogy itteni mércével mérve is extra frusztrált vagy. Ez senkinek nem vonzó.
2021. dec. 13. 11:37
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

"Én már ott tartok a Kamionozásnak hála, hogy saját hitelmentes házam van és több autóm"

Aztan megis a kamiont vezeted 30-bol 22 napot, amig az autoid csucsulnek a haz elott :)

37F incel

2021. dec. 13. 13:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Csak a boltba járós :D
2021. dec. 14. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!