Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Pepco üzletben hogyan adjam az egyik eladó csak tudtára, hogy nagyon tetszik és komolyan érdekel? 24,5/F
#19 de valahol el kell kezdeni. Bár írom én, aki hasonló szituációban van mint a kérdező, csak en már lassan 4éve kerulgetek egy lányt. 🤣 Egy "bocsi" volt az össz kommunikáció a 4év alatt. Az is azért mert kerezteztük egymás útját a pekaruknal a boltban. 🤣
Amúgy, nem szolitottam le soha senkit, általában lányok nyitottak felém, de ezeknek is már sok-sok éve.
"- Szia, itt dolgozol?
- Igen. Miben segíthetek?
- Kívánom a tested.
- Miért nem ezzel kezdted? Ja, látom is. Gyere hátra, az irodában van egy pudvás sezlony, csinálj meg jól.
- Mehet gumi nélkül?
- Persze, már úgyis terhes vagyok."
Te vagy az aki zaklatta a csajt a szomszéd társasházban? XDDD
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Férfi vagy, állításod szerint találd fel magad. De ez a "megvárom munka után" egyenesen para, ha az én munkahelyemen várna valaki félnék, hogy biztos valami elmebeteg fazon. Ezt ne. Semmiképp.
Off: amúgy nem akarom elrontani a kedved az ismerkedés-től,
de belegondoltál már abba hogy mi van ha:
- Párkapcsolatban van, családos, vagy esetleg gyereke van?
- Esetleg olyan természete van belsőleg ami neked egyáltalán nem lenne szimpatikus? (Nem minden a külső).
Másrészt én jártam már úgy hogy rám mosolygott egy eladó srác, és egyfolytában kereste a tekintetem. Például így is más lenne ha veled is ez történne akkor lehetne valami alapja. De így ez szerintem nagyon plátói a részedről.
"#26 de akkor mit csináljak? Legyen már valami haszna is a válaszodnak..."
Ha végig gondoltad, hogy akár párkapcsolatban is lehet stb... stb..
Ennek ellenére mégis megpróbálnál "ismerkedni" a tippem a következő:
Menj oda vásárolni akkor, és próbálj meg szemezni vele, próbálj meg mosolyogni rá, ha szerencséd van és épp nála fizetsz ki tudja még az is lehet hogy épp szabadnapos 😅
Nagyon bonyolult amit kitaláltál magadnak...
Szóval próbálj meg mosolyogni, ilyesmi. Aztán úgyis tudni fogod a reakciójából hogy érdekled e egyáltalán. Ha ez megvan, akkor jöhet a folytatás.
Megint én vagyok!
Azt írtad hogy eladó-pénztáros a lány. Eszembe jutott még egy ötlet nőként, hogy hogyan tudnál beszélgetni vele! 😅
Tippem: mivel férfi vagy, pasiként vegyél mondjuk valami baba cuccot. Ez nem is gáz annyira. Kérj segítséget az eladótól, keresd meg azt a lányt, menj oda és kérdezd meg:
-"Szia, a barátomnak született egy kisfia és érdeklődni szeretnék hogy ez a (mittudomén') itt azt mutatod kérdezed ami a kezedben van például egy kis ruha, vagy pelus, vagy cumi,
Szóval érdeklődni szeretnék hogy ez a cumi vajon jó e egy 2 hónapos babának?!
És a további beszélgetést rád bízom innentől kezdve.
Vagy vegyél egy serpenyőt és kérj segítséget az eladótól.
Kérdezd meg hogy teflon e vagy milyen?!
Mindenképp olyan dolgot válassz, kérdezz, amit a pasik nem nagyon tudnak és akkor nem lesz ciki.
Remélem tudtam segíteni a tippjeimmel 😅
Majd írd meg mi lett akár privát üzenetben is. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!