Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Arról mi a véleményetek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaszad kérdése:

Arról mi a véleményetek hogy randin kérdezget a nő a munkámról mesélek neki az egyikről majd mutatok neki egy bónusz táblázatot munkaverseny után járó juttatásokról és a nő aznap eltűnik többet nem elérhető?

Figyelt kérdés
Majd később kiderül hogy azt hitte hogy a bonus táblázat az összes fizetést jelenti és az meg fel se merült neki hogy aemellett van egy főállásom is
2021. dec. 10. 06:55
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Egészséges lelkülettel a kérdésedre válaszolnál nem pedig folyton kötekednél
2021. dec. 10. 08:35
 22/53 anonim ***** válasza:
82%
Két dologra gondolok vagy goldigger volt az illető és nagy mákod volt, hogy az első randin kiderült, vagy túlságosan felvágtál az eredményeiddel, ami szerintem elég taszító. Az, hogy kinek milyen a foglalkozása van, milyen sikereket ért el, nem első randi téma. Randinak arról kéne szólnia, hogy jól érezzétek magatokat, élményekkel gazdagodjatok, nem egy vizsga. Aki vizsgaként fogja fel, nagyon rosszul áll hozzá és jobban tenné, ha nem randizgatna. Nekem eszembe se jutna azzal elrontani egy randit, hogy arról beszélnék, hogy ekkor meg akkor kaptam fizetésemelést, prémiumot, előléptetés, mert erről ráér később beszélni.
2021. dec. 10. 08:51
 23/53 anonim ***** válasza:
76%

*fRusztralt maximum. irni se tudsz, de bonusztablazatokkal vagsz fel a randikon, aha..

kamu kerdesekre nincs ertelme erdemben valaszolni. es nem azert, mert ‘erint’ hanem egyszeruen baromsag, unatkozo troll vagy csak. es talan ha golddiggerekkel ranizol, nem bonusz tablazatokat kene mutogatni a randim, hanem mondjuk beszelgetni.

2021. dec. 10. 08:54
 24/53 anonim ***** válasza:
67%
Gold digger 😆😂🤣😂😆🤣
2021. dec. 10. 08:55
 25/53 anonim ***** válasza:
75%

Szerjntem holddiggernél nincs olyan, hogy na ennyi elég, ezzel a csávóval maradok, ez elég pénz. Ezek folyamatosan keresik a gazdagabb pasit, es ha találnak, akkor lelépnek.

Amúgy közalkalmazottként szerződésbe van foglalva, hogy nem dolgozhatsz máshol.

2021. dec. 10. 08:57
 26/53 anonim ***** válasza:
100%
Tudjátok ti, hogy egy gold digger csaj hol, hogyan, kikkel ismerkedik? Szerintetek pazarolja az idejét ilyenekre, mint Balázska? Ő lenne egy ilyen csaj számára a potenciális aranybánya? Ne röhögtessük már egymást! 😆😂🤣
2021. dec. 10. 08:58
 27/53 A kérdező kommentje:
Csak a munkáltató engedélyével. És sok közalkalmazottnak van btje kftje legálisan , le vagy maradva...
2021. dec. 10. 08:59
 28/53 A kérdező kommentje:
22 kérdésre válaszolás túlságosan felvágás? Ezt érzi a nő Akkor vele több minden nem stimmel minthogy csak golddinger lenne...
2021. dec. 10. 09:14
 29/53 A kérdező kommentje:
26 valóban az ilyenekre a hivatalos név ezüs digger bronz digger vagy valami ilyesmi, de ez a lényegen nem változtat
2021. dec. 10. 09:15
 30/53 anonim ***** válasza:

Ja igen, igazad van, már nem emlékeztem a szerződésre.

3 éve voltam egy rövid ideig köztisztviselő.

2021. dec. 10. 10:08
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!