Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló nők, milyen gyakran szexeltek?
Figyelt kérdés
Válaszban is írhatjátok2021. dec. 5. 19:19
11/16 anonim válasza:
Összejárunk egy exemmel, ahogy meg tudjuk oldani.
12/16 anonim válasza:
Ha egyedülálló, akkor nem szexel, azért egyedülálló. Amúgy nőként mondom, hogy az első 3 hónap szokott nehéz lenni, utána megszokja az ember. Szóval nem hinném, hogy az alkalmi szexkaland megoldja a dolgot, pont ellenkezőleg. Utána még rosszabb.
13/16 anonim válasza:
Barátság extrakkal. Heti 2x-3x alszunk együtt ,de akkor 3x az éjszaka folyamán. Amikor végre együtt tudjuk tölteni az éjszakát akkor kihasznaljuk.
Ha kapcsolatban vagyok és már együtt élek a párommal, akkor naponta nyilván, ahogy jól esik.
14/16 anonim válasza:
9: Én nem fogok vetíteni, az az igazság, hogy leírhatatlan szarul. Még csak 30 vagyok, nem "vénasszony", és elteltek a legszebb éveim így, nélkülözve. Miközben magas a libidóm. És nem, nekem nem csak az első 3 hónap volt nehéz, semmivel sem szenvedek kevésbé a hiánytól most, mint 2014. augusztusban.
(8-as voltam)
15/16 anonim válasza:
A válaszok 60%-a: 0 régóta.
Akkor a húzogatóson miért van het 1 matchom. Utána pedig max 2 üzenetváltás?
16/16 anonim válasza:
15-ös, vezesd le a logikai összefüggést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!