Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neten chatelek, ismerkedek egy pasival azonban ő soha nem kérdez rólam visszafelé semmit, csak a munkám iránt érdeklőtt egyszer, normálisan beszélgetni nem lehet vele, csak szexre hajtana?!
"Igen általában én kezdeményezem a beszélgetést próbálom fenntartani valahogy. Válaszol, de nagyon tömören és egyszerűen semmit nem kérdez vissza ezt nem értem miért?!"
9-es jól írta, tényleg szánalmas, ha egy nő fut egy férfi után!!!
Legyen már ennél több önbecsülésed!!
Számomra is kiábrándító, ha egy nő könnyen adja magát!Hol marad a küzdelem, a vadászat?!
A férfinek kell udvarolni, kezdeményezni, leginkább az elején!! (Egy kapcsolatban már nincs teljesen így, mert a nő is kezdeményezhet, sőt....)
Ha egy férfi nem tudja fenntartani a kommunikációt, akkor vagy nem érdekled, vagy tutyimutyi! Mindkét esetben felejtős!!!
Nem szeret chatelni.
Én sem.
Miért nem találkoztok élőben?
Delete!
Nekem is volt ilyen, én bizony nem kerestem, aki akar is valamit érdeklődik és nincs ilyen hogy nem szeretek csetelni / egyébként én sem, de azért aki érdekel annál érdeklődöm/
Az pedig hogy nem szeretek csetelni ócska kifogás, az még nem csetelés hogy érdeklődöm a másik felől. Az ilyen férfit kerülni kell messziről, mert ennél máskor máshoz simcs kedve és nem is lesz. Tapasztalat.
Amúgy találkozz vele, mert a csak írkálgatásnak sincs sok értelme. Azt is észrevettem, az a férfi aki rögtön találkozót kér ő akar is valmit, de aki csak csetelget az semmi. Nekem is van ilyen, nyár óta írkál, de nem reagálok rá, a sok munkára fogja nem ér rá, de kérdem én így hogy akar magának párt?? Valahogy időt kéne szakítania. Vagy van a talon opció, elég gáz, aki így próbálja fenntartani a dolgokat hogy ha amíg nem akad jobb, addig jó lesz a nem olyan jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!