Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten chatelek, ismerkedek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten chatelek, ismerkedek egy pasival azonban ő soha nem kérdez rólam visszafelé semmit, csak a munkám iránt érdeklőtt egyszer, normálisan beszélgetni nem lehet vele, csak szexre hajtana?!

Figyelt kérdés

2021. dec. 3. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Rajta kívül van még több százezer pasi
2021. dec. 3. 20:24
 12/14 anonim ***** válasza:
68%

"Igen általában én kezdeményezem a beszélgetést próbálom fenntartani valahogy. Válaszol, de nagyon tömören és egyszerűen semmit nem kérdez vissza ezt nem értem miért?!"

9-es jól írta, tényleg szánalmas, ha egy nő fut egy férfi után!!!

Legyen már ennél több önbecsülésed!!

Számomra is kiábrándító, ha egy nő könnyen adja magát!Hol marad a küzdelem, a vadászat?!

A férfinek kell udvarolni, kezdeményezni, leginkább az elején!! (Egy kapcsolatban már nincs teljesen így, mert a nő is kezdeményezhet, sőt....)

Ha egy férfi nem tudja fenntartani a kommunikációt, akkor vagy nem érdekled, vagy tutyimutyi! Mindkét esetben felejtős!!!

2021. dec. 3. 20:31
 13/14 peca1000 ***** válasza:
40%

Nem szeret chatelni.

Én sem.

Miért nem találkoztok élőben?

2021. dec. 3. 23:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Delete!

Nekem is volt ilyen, én bizony nem kerestem, aki akar is valamit érdeklődik és nincs ilyen hogy nem szeretek csetelni / egyébként én sem, de azért aki érdekel annál érdeklődöm/

Az pedig hogy nem szeretek csetelni ócska kifogás, az még nem csetelés hogy érdeklődöm a másik felől. Az ilyen férfit kerülni kell messziről, mert ennél máskor máshoz simcs kedve és nem is lesz. Tapasztalat.

Amúgy találkozz vele, mert a csak írkálgatásnak sincs sok értelme. Azt is észrevettem, az a férfi aki rögtön találkozót kér ő akar is valmit, de aki csak csetelget az semmi. Nekem is van ilyen, nyár óta írkál, de nem reagálok rá, a sok munkára fogja nem ér rá, de kérdem én így hogy akar magának párt?? Valahogy időt kéne szakítania. Vagy van a talon opció, elég gáz, aki így próbálja fenntartani a dolgokat hogy ha amíg nem akad jobb, addig jó lesz a nem olyan jó is.

2021. dec. 4. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!