Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire van lehetőség rá?
Ha boltban dolgozom mennyire van lehetőség ismerkedésre?
Lány vagyok
boltban nem sok; csak az igazi szoknyavadász vevők elég bátrak, hogy ilyen közegben leszólítsanak
járjál társaságba és ott már ugyanolyan esélyed lesz, mint bárki másnak
Hát annyi hogy több emberrel találkozol mint általánosságban! Ott könnyebben eltudsz kezdeni beszélgetni a vásárlókkal!
Egyszer voltam bent egy boltban, a kiszolgáló lány nagyon kedves volt és azt észrevettem hogy, szimpatikus vagyok Neki! Sokmindent vettem az igaz, de segített kihozni a kocsiig a dolgokat közben is beszélgettünk! Úgy hogy közben többen voltak a boltban, volt kollégája is bent az is igaz! De engem ledöbbentet ilyet még nem tapasztaltam boltban...még a kollégái is beszólogattak neki ezért...nekem jól esett! Csak azérz hogy van ilyen is!🙂
Kollegákra vagy vásárlókra gondolsz kérdező?
Szerintem csak előbbi működhet, mint munkahelyi párkapcsolat
Utóbbi nagyon problémás, szerintem nem érdemes ebben gondolkodnod
Nem lényegtelen infó hogy mekkora a bolt, mert ha egy kisbolt, akkor minimálisak ott az esélyek. Ha egy nagy szupermarket, akkor komoly esélyeid vannak, csakhát mindenféle proli alakkal kell számolnod (mielőtt leszóltok, én is egy "proli" srác vagyok) tehát nem túl jómódú fiúk vannak ott
De az értelmi színvonaltól se várjál sokat (igen, az én környezetemre is igaz, akár rám is)
De esélyek azok nagyon is vannak
Mindig mindenre van lehetőség.
Észre lehet azt venni, ha kínálkozik valami.
Én a múltkor, nőként vásároltam a hentespultnál.
Egy nagyon jóképű srác volt a kiszolgáló.
Mutattam melyik kolbászból szeretnék. Mondtam, hogy válasszon ő. A lényeg az, hogy minél vastagabb legyen, és jó kemény, mert én azt szeretem.
A fiú nagyon zavarba jött. Elvörösödött, és alig tudott kiszolgálni.
Simán megtudtam volna csípni, de én jó kislány vagyok, és van férjem. 😢😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!