Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiu ezt mondja akkor kedvel vagy unatkozik?
Figyelt kérdés
Azt mondta barmelyik este felhivhatom ha beszelni akarok2021. nov. 29. 14:56
1/7 anonim válasza:
Ennyi infóból milyen választ vársz? Mindkettő lehet
3/7 anonim válasza:
Jó azért valószínű nem a politikai helyzetről szeretne veled beszélgetni
Tehát az ismerkedési szándék szerintem egyértelmű még ennyi infó alapján is
Hogy mit akar kihozni az ismerkedésből az más kérdés
4/7 tgt válasza:
Nekem olyan kényelmeskedő dolognak tűnik, hogy hívd fel te, ha beszélgetni akarsz vele. Nem neki kéne felhívnia téged, ha akar valamit tőled?
5/7 anonim válasza:
Képzeld 4#
Egy nő is képes hívást indítani, akárcsak a férfiak
Csakszólok
6/7 tgt válasza:
Elhiszem, 5-ös. De ha érdeklődöm valaki iránt, akkor nem azt mondom neki, hogy majd hívjál, ha akarsz, hanem én felhívom.
7/7 anonim válasza:
Te azt mondasz 6# amit csak akarsz
De ez nem lesz kötelező érvényű egyetlen másik emberre sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!