Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak minek hajtják a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak minek hajtják a nőket állandóan, ha tiszta sz.pás velük minden?

Figyelt kérdés
Az a 1,5 perc a makkosmarcin megér ennyit?
2021. nov. 29. 02:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%

Normális férfiak nem "hajtanak" senkit. Akik valóban ezt csinálják azoknak tényleg csak az a "másfél" perc a lényeg, illetve a szám, hogy nekik X nő "megvolt" már.

De szerintem a legtöbben tartós, normális párkapcsolatot keresnek, ahol a két fél kiegészíti egymást és ahol kölöcsnös a tisztelet, elfogadás stb.

2021. nov. 29. 11:17
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Némelyik válaszról beugrik a South Park "Szivola" című részében az a rész amikor a homokos Garrison előadja, hogy ő milyeneket csajozik, meg a nők "mire valók". Na, ez ment itt pár válaszolónál is.

A végére csak "Kalap úr" reakcióját tudom idézni, Garrison handabandázására: "Ezt senki se veszi be!"

2021. nov. 29. 11:26
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert a fajfentartási ösztön benne van mindenkiben. Hidd el minden férfi csinálna értelmesebb dolgokat is mint fajfentartás, ha nem így lennének kódolva.
2021. nov. 29. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem az átlag férfi azért nem másfél perc alatt élvez el.
2021. nov. 29. 15:15
 15/15 anonim ***** válasza:
90%

"Szerintem az átlag férfi azért nem másfél perc alatt élvez el."

Volt kevesebb mint fél perc, és több mint egy óra is, mire sikerült. Mikor hogy

Na ha tudnám előre mennyi jut, akkor egy fél percért nem éri meg

2021. nov. 29. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!