Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony model alkatú nők csak pénzre hajtanak?
10
Én csak azt tudom, hogy ÉN mit várok el a másiktól! Amit adni tudok, az vagy eleg vagy nem, de ez itt nem releváns! Vagy olyannal vagyok együtt aki megfelel az igényeimnek, (igen, anyagilag is) vagy nem vagyok senkivel!
12
Neked is jogod van bármit elvárni!
A kerdes mindig az, hogy amit elvársz, azt.megkapod e! Én mindig! Mivel vagy olyannal vagyok, aki megfelel az elvárásaimnak, vagy senkivel.
Ehhez neked is megvan a jogod
Alap hogy gazdag legyen a férfi!
És nem vagyok model, de vékony nô vagyok !
15
Na még egyszer! :D
Nem baj, ha te nem adod meg, majd megadja ezer másik! Hogy érted, hogy jár? Nem jár, vagy nem jár kérdése!
Természetesen, te is bármit elvárhatsz! (Max nem kapod meg)
Nekem sokkal jobb egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol nem felel meg a másik az igényeimnek. Hozzáteszem, az, hogy jól keres, tenyleg csak rajtengedély.
Ezer mas dolog van. Megbizható? Családcentrikus? Akar gyereket? Kedves? Nem várom el, hogy gaudag legyen. Havi 6-800 ezres kereset bőven elég....+legyen háza/lakása+ autója. Semmi extra! De sokotok még erre képes!
De megsúgom, akikkel eddig randiztam/kapcsolatom volt, soha nem az anyagiak terén nem ugrotta meg a lécet
15
Ja.BTW: "Miert neked mire fel "jár" a szép nő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!