Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a nőknek, hogy élet-halál uraiként a sok érdeklődő közül választanak egyet?
Amikor nagyon max. érdeklődtek egyszerre irántam, 3 személy volt. Egy régi lány, akivel rövid kapcsolatban voltam, de róla kiderült, hogy kapcsolatban van, és benéztem, hogy szingli, tehát végül is nem érdeklődött, csak azt hittem. Egy tinderes nő, aki hetekig húzta a fejem, amúgy már nem is tinderen beszéltünk, hanem teljes nevet felvállalva máshol, végül közölte, hogy mégsem kellek neki. Sokáig vizsgákra hivatkozva hanyagolta a talit, de biztosított, hogy ha vége, akkor uccu neki (így!) talizni, persze nem lett belőle semmi. (Ezenfelül is elemezhetném a tinderes nőket, mennyire nemhogy válogatósak, hanem inkább hanyagok, de hagyjuk.) És végül egy kolléganőm, akivel lett valami, de pár hónappal később szakított, meg azalatt is furcsa volt. Örültem neki, hogy az előző kettő lekopott, így csak vele foglalkozhattam, de mondhatni háromból semmi.
Eközben ha van egy nő, akkor érdeklődnek iránta sokan, és szabadon választhat. Ez az az érzés, amit a férfiak döntő többsége sosem fog átélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!