Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan 20 év feletti szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 20 év feletti szűz lány , akinek nagyon szexi a kisugárzása?

Figyelt kérdés

Ismersz ilyet?

Hány éves és szerinted mi az oka , hogy még nem "vesztette" el a szüzességét?

2021. nov. 25. 06:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%
Igen, keresztény
2021. nov. 25. 07:47
 2/12 anonim ***** válasza:
34%
Ilyet még vallásosak között se láttam.
2021. nov. 25. 08:29
 3/12 anonim ***** válasza:
30%
Hát, ha feltűnően szexi a kisugárzása, és 20 év elmúltával is szűz, akkor ott nagyon komoly egyéb gondok vannak!!!
2021. nov. 25. 08:35
 4/12 anonim ***** válasza:
43%
Álmodik a nyomor.
2021. nov. 25. 08:41
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy aszexuális barátnőm. Szerintem nagyon csinos, ad is a megjelenésére (smink, menő ruhák) de nem akar kapcsolatot.
2021. nov. 25. 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
70%

Egy 22 éves ismerősöm. Elképesztően szép lány (nő), smink nélkül is. Nem mondanám szexinek, nekem valahogy az olyan pejoratív. Ő eléggé visszafogott, de még így is felfigyelnek rá mások is. Ráadásként nagyon értelmes, matekot-fizikát is imádja és vannak hobbijai is.

Nagyon vallásos, de szerintem ő amúgy is ellenne a világában.

2021. nov. 25. 12:33
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Nincs. Lehet jó az alakja, helyes az arca, lehet magára igényes, de ettől még nem lesz szexi. A szexiséghez hozzátartozik az is, hogy tudja használni a nőiességét.
2021. nov. 25. 20:55
 8/12 anonim ***** válasza:
24%
lehet, de nincs nagyobb értéke szerintem.. sőt nekem nem kéne kiéletlen szűz pina..
2021. nov. 26. 00:27
 9/12 anonim ***** válasza:
40%

Hölgyeim, látom megint nem sikerült értelmezni a kérdést. Nem szép, de még csak nem is csinos vagy igényes nőkről van szó, hanem szexi nőkről.

Szexi nő az, aki fel tudja kelteni a szexuális vágyat a férfiakban a kinézetével ÉS a viselkedésével. Egy mélyen vallásos nő a másodikat biztosan nem fogja megtenni, egy aszexuális szintén nem, bárhogy is néz ki.

2021. nov. 26. 15:44
 10/12 anonim ***** válasza:
51%

7, magyarán orrba-szájba manipulál mindenkit, vagy mire gondolsz nőiesség alatt? Pl. a szempilla rebegtetésével, a kirívóan ringó járásával (nem az alap járásra gondolok, vannak nők, akik erre direkt rájátszanak), ha mindenét kipakolja és teszi-veszi magát a kukástól a főnőkén keresztül mindenkinek, akkor használja a "nőiességét"? Nekem ez mást jelent, k-val kezdődik (vagy r-el). :D

Egy nőies nő nem manipulálja szerintem a környezetét, egyszerűen attól nőies, hogy önmaga, önazonos. Természetesen a szexuális kisugárzása is megvan hozzá, de nem él vissza vele. De ha nem erre gondoltál, amit leírtam, akkor nyugodtan javíts ki.

2024. jan. 22. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!