Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 20 év feletti szűz lány , akinek nagyon szexi a kisugárzása?
Ismersz ilyet?
Hány éves és szerinted mi az oka , hogy még nem "vesztette" el a szüzességét?
Egy 22 éves ismerősöm. Elképesztően szép lány (nő), smink nélkül is. Nem mondanám szexinek, nekem valahogy az olyan pejoratív. Ő eléggé visszafogott, de még így is felfigyelnek rá mások is. Ráadásként nagyon értelmes, matekot-fizikát is imádja és vannak hobbijai is.
Nagyon vallásos, de szerintem ő amúgy is ellenne a világában.
Hölgyeim, látom megint nem sikerült értelmezni a kérdést. Nem szép, de még csak nem is csinos vagy igényes nőkről van szó, hanem szexi nőkről.
Szexi nő az, aki fel tudja kelteni a szexuális vágyat a férfiakban a kinézetével ÉS a viselkedésével. Egy mélyen vallásos nő a másodikat biztosan nem fogja megtenni, egy aszexuális szintén nem, bárhogy is néz ki.
7, magyarán orrba-szájba manipulál mindenkit, vagy mire gondolsz nőiesség alatt? Pl. a szempilla rebegtetésével, a kirívóan ringó járásával (nem az alap járásra gondolok, vannak nők, akik erre direkt rájátszanak), ha mindenét kipakolja és teszi-veszi magát a kukástól a főnőkén keresztül mindenkinek, akkor használja a "nőiességét"? Nekem ez mást jelent, k-val kezdődik (vagy r-el). :D
Egy nőies nő nem manipulálja szerintem a környezetét, egyszerűen attól nőies, hogy önmaga, önazonos. Természetesen a szexuális kisugárzása is megvan hozzá, de nem él vissza vele. De ha nem erre gondoltál, amit leírtam, akkor nyugodtan javíts ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!