Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak olyannak kellek, aki nekem nem, és aki nekem kell,
annak nem kellek, akkor muszáj vagyok előbbit választani,
de sose mondjam el neki, hogy ő csak a szamár?
Ez hogy merült most fel? Kinek nem kellessz?
2021. nov. 21. 21:53
2/11 A kérdező kommentje:
Nőknek, akik szakítottak velem.
Akkor már rég gondolnod kellett volna arra, hogy kicsit alakíts magadon akár külsőleg, akár belsőleg. Ha már több nő szakított veled, akkor nagy valószínűséggel nem a külsőddel van a gond..
És soha ne merd egy lánnyal csak a saját kis sebeid nyalogatása miatt egy olyan lánynak azt mondani, hogy szeretlek, miközben komolyan se gondolod, csak azért mert a te kis lelkednek az kell, hogy valaki szeressen. Nem tudom hány éves lehetsz hogy már most feladod a reményt egy olyan nő megtalálására akivel igazán boldog lehetsz. És ha talaálsz is egyet, akkor is vannak olyan dolgok amikben változik az ember a másik kedvéért, amit eddig lehet hogy te nem tettél meg.. D ezeket nem tudhatom pontosan, hisz nem ismerlek..
De SOHA ne merj egy lányból "szamarat" csinálni, csak azért mert a te kis lelkednek attól jobb. :)
2021. nov. 21. 22:29
4/11 A kérdező kommentje:
30 felett vagyok. A kapuzárási pánik nem az, mikor apukák motort vesznek, hanem az enyém, aki nem szeretne család nélkül meghalni. És inkább szamár szüljön nekem, semmint valaki esküvő napján ne jelenjen meg a házasságkötő teremben, mondván bocsi mégse, miközben ő életem szerelme.
A jóra várni kell, de érdemes.
2021. nov. 21. 23:34
Kölcsönös szerelem nélkül ne vágj bele (szerintem).
2021. nov. 22. 04:09
A "nem baj csak legyen valaki"-érzéssel ne vágj bele...
2021. nov. 22. 04:24
#4 Persze, nagyon valószínű, hogy valaki az oltárnál hagy faképnél mint egy amerikai filmben...Ja, nem. Figyu, magaddal is kiszúrsz egyfelől. Másfelől nincs rá garancia, hogy amikor a szamár jobban megismer, nem hagy ott a francba, ugyanis neked nem ismerkedési gondjaid vannak, téged menet közben hagynak ott. Ergó belsőre nem stimmel valami. Ezt egy szamár is észreveszi. Persze, ha mindketten társfüggők vagytok és görcsösen vágytok családra, akkor összejöhet akár de nem tudom, miért jobb gyerekekkel, hitellel válni vagy megcsalni egymást. Ennél lehetne több eszed is.
2021. nov. 22. 06:30
Isten hozott a való világban. Átlagosként felejtsd el a "párválasztást". Vagyis választhatsz, vagy egyedül, vagy aki jut.
2021. nov. 22. 08:55
10/11 A kérdező kommentje:
8: nem vagyok megcsaló típus, az exem csalt meg
Kapcsolódó kérdések: