Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem egy lánnyal akiről kiderült, hogy rasszista. Ezután közöltem vele, hogy ezek után én nem puncincálnám őt. Erre kiakadt. Jól tettem, hogy elhatárolódtam tőle?

Figyelt kérdés
2021. nov. 20. 11:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Mi az, hogy puncincálni? 😅 Elég röhejesen vagy inkább gyerekesen hangzik, mit ne mondjak. De amúgy jól tetted.
2021. nov. 20. 11:44
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
Ettől a szótól mindenki kiakadt, én is, pedig csak olvastam. Amúgy tökmindegy, ha rosszul tetted is, a csaj már nem akar tőled semmit. Holnap már olyannal lesz, aki tudja, hogy azt hogy nevezik és hogy kell csinálni.
2021. nov. 20. 11:47
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
gondolom troll kérdés, de máskor annyit közölj vele, hogy ilyen nézeteket valló emberrel nem kívánsz ismerkedni. Így nem fog kiakadni.
2021. nov. 20. 11:49
 4/20 anonim ***** válasza:

Gondolom benned is van valami kisebbségi vér , vagy nagyszüleidben.

Az emberek sokszor nem jól fejezik ki magukat, vagy szimplán egyoldalúan gondolkodnak. Magyar foci válogatottban is van vörös fehér cigány aki Varga.K néven fut, még is a magyarcímeres mezt viseli és soha senki nem cigányozta le ,de van még rajta kívül ..

2021. nov. 20. 11:52
 5/20 anonim ***** válasza:
58%
Senki nem "csak úgy" lesz a semmiből hirtelen rasszista. Ha kirabolnak kisebbségiek, vagy olyan helyen élsz, hogy félve kell hazamenned, akkor te is rasszista leszel. Ez ilyen.
2021. nov. 20. 12:04
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
5. Az bizony így van, az is az lesz aki hasonló származású de őt is terorrizálták , mint ahogy hitlert is zsidó osztrák volt még is németország élére tört és a fajtáját pusztította .
2021. nov. 20. 12:08
 7/20 anonim ***** válasza:
66%
6: Hitlert ne keverd ide, neki a Zsidók pusztítása eszköz volt, mert a háborúhoz rengeteg pénz kellett és a Zsidók vagyonának elkobzásával lehetett főként biztosítani ezt. A többi csak körítés és megmagyarázás.
2021. nov. 20. 12:13
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
7. De kezdetlegesen a dühe irányította , majd fő probléma eszközként megtestesítve a fekete bárányt egyesítette a népet a saját céljai miatt.
2021. nov. 20. 12:18
 9/20 anonim ***** válasza:
31%
Én nem szeretem a rasszistákat, mert én ultra-rasszista vagyok és nekem a sima rasszisták gondolatai túl lightosak.
2021. nov. 20. 12:19
 10/20 anonim ***** válasza:
9. Téged is elruháztak párszor a svábok, a mocskos kis kisebbség ?
2021. nov. 20. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.